mandag den 24. juni 2013

Talentløs...


altan3


Nå, I har så ferie fra næste uge... Hvor skal I hen? Hvad har I planlagt?

...

Øhhhh...

...

Det er så nu jeg må indrømme, at jeg har masser af talenter, men ferieplanlægning er ikke et af dem.

12 kommentarer:

 1. Jeg har altid undret mig over, hvorfor man altid skal havde planer for hele ens ferie, hvorfor kan man ikke bare nøjes med at se, hvad man hen ad vejen får løst til at bruge de dejlige fridage på ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tine, det synes jeg som ikke der er noget galt i. Sådan har jeg holdt ferie de sidste mange år.. og jeg bliver som nok ved længe endnu :)

   Slet
 2. Det vigtigste er at I har ferie. Nogle gange kan folk få presset så meget ind i deres ferie, at det er lige før, de trænger til ferie, når ferien er slut :-) Og tak for smukke billeder fra din datter, De fik set meget, og Nordjylland viste sig da vist fra sin pæne side den uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret Lene, jeg har heller ikke brug for mange eller store planer.. men lidt mere end nu kunne være rart. Vi når det som nok.

   Jeg synes hun har taget rigtig mange gode billeder. De var bestemt heldige med vejret. Mens det regnede herhjemme, oplevede de kun en smule dråber, da de ventede på bussen hjem fra Skagen :)

   Slet
 3. Det skal du ikke være ked af, vi har hverken planlagt ferietiden eller selve ferien endnu ;-) Så det ender nok slet ikke med nogen hmmm.
  Men derfor kan du jo godt nyde det at hverdagen bare kører anderledes :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nola, det er rart at vide jeg ikke er alene :)

   Slet
 4. Indrømmer også at vi ikke er gode til at planlægge år og dag før, hvad vi skal i ferien.
  Især når det gælder at skulle bestille sommerhus, så er det ikke os der bestiller 6 mdr før. Det fratager mig min spontanitet. Men vi kommer altid afsted og får en dejlig uge hjemmefra, dét er det vigtigste.
  Go dag til dig:-)
  Kis

  SvarSlet
  Svar
  1. Kis ind imellem tænker jeg tanker om at leje et sommerhus, men vi er endnu aldrig nået dertil. Vi ender altid med at have hjemmet som base og komme lidt ud herfra :)

   Slet
 5. Vi tager til Danmark, der går sommerferien hen hvert år, men hvad der skal ske deroppe står åbent. For første gang har vi ingen planer, fester, studentergilder eller andet i kalenderen ;-)
  Når man "kun" er i Danmark 2x 2uger om året bliver ferien automatisk fyldt ud med familiebesøg og den slags, så inden man får set sig om er ferien fløjet forbi :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Annemette, jeg synes det lyder som om der er masser af planer. Om end I måske ikke selv står for ret mange :)

   Slet
 6. Hi hi her har vi som heller ikke planlagt det store og gør det aldrig. Vi pakker bilen og køre syd på efter det gode vejr - så velkomme i klubben Pernille. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Catarina, det er også helt fint ikke at have nogen planer, men jeg gad alligevel godt have en plan om en base et andet sted end hjemme - og opleve derfra. PÅ den anden side, har jeg ikke gjort noget ved det, og ferien skal nok blive god :)

   Slet