søndag den 30. juni 2013

Vi pakker


... Trods de manglende planer.


Emilie


Emilie


Solen er ved at stikke hovedet frem mellem skyerne, efter at have gemt sig de sidste dage. Det gør godt, liver op og kræver mørke briller med UV-index.

Bettina har lejet en hytte et sted på Fyn. Hun skal have skiftende gæster, men også mellemrum uden nogen. Med plads i skemaet, spurgte hun om ikke Emilie og jeg havde lyst til at være blandt gæsterne. Bare et par dage eller tre.

Det vil vi gerne. Hellere end gerne. Emilie glæder sig til poolen. Jeg glæder mig til selskabet. Vi glæder os begge to til ferie hjemmefra. Anders glæder sig til det meste af fire dagen uden den tøsede del af lejlighedsbefolkningen.

Ren win win.


Emilie


Så vi pakker. Vasker, stryger og overvejer hvad der er vigtigst at tage med.

Når mogendagen har fået øjne, solen er stået op og dagen er godt i gang, tager vi af sted. Billetten er printet, bestemmelsesstedet er Odense, hvor vi bliver hentet. Og inden vi skal mod hytte, vand og noget med en havn, er der vist nok en garnbutik eller to, der skal kigges nærmere på.


Emilie

4 kommentarer:

 1. Lyder som nogle dejlige dage I har i sigte på Fyn....jeg ønsker jer en skøn, skøn sommer!

  Dejlige billeder af Emilie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lea. Jeg tror vi får nogle fantastiske dage :)

   Slet
 2. Aiii, hvor fedt og synd jeg ikke vidste det noget før (har haft lidt travlt) for så ville jeg da have kommet ind til banegården for at sige hej til jer. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej hvor ærgerligt Catarina, det ville have været superlækkert og så kunne du have været tourguide i Odense, mens vi ventede på Bettina, der havde tekniske problemer, og var lidt længere tid undervejs end først antaget :)

   Slet