lørdag den 8. juni 2013

Gæster og gaver


Vi har fået ny seng. Yndlingsonklen Michael kom med den i går. Eller det vil sige. Den står i Århus. Men vi har fået de første to ben.

Så kan vi jo kigge på dem, og glæde os det meste af fjorten dagen, indtil han kommer med resten.


Starten på en seng


Han kom også med en lille computer til Emilie. I ministørrelse. Lige som hun længe har ønsket. Yndlingskusinen har ikke brug for den mere, og Emilie ville hellere end gerne overtage. Det eneste problem er adgangskoden. Og viden om, at Lærke lige nu løber rundt i en skov.

Godt Emilie er udstyret med en vis mængde af tålmodighed.


Det sidste Michael havde med, fik næsten Anders til at glæde sig over at fylde år. En af den slags gaver, der ikke holder uendeligt. Men som glæder. En flaske af den ypperste whiskey. Eller noget der ligner.

Her stødte også et problem til. For selvfølgelig skulle han smage. Den smager godt - siger han. Først derefter fik han læst på kassen den kom i. Whiskyen hedder Superstition, det er meget vigtigt at holde på flasken, så det fine mærke ligger midt i hånden, og den skal efter sigende tømmes samme dag den åbnes...

Godt Anders ikke lider af overtro.


Starten på en seng


Michael er kørt igen. Der er Minigolf et eller andet sted i nærheden. Mens han render rundt med køller og kugler, vil vi nyde dagen, og overveje hvad vi skal byde ham til middag, når han i aften vender tilbage.

Slet ikke nogen dårlig måde at have gæster.

4 kommentarer:

 1. Sikke fine gaver han kom med :-) Er Anders ikke overtroisk.... det tror ejg jeg ville være hvis det drejede sid om bobler med sådan en etiket. Fnis. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Catarina, jeg ville også tømme hele flasken hvis der var tale om bobler... men Whisky? :)

   Slet
 2. Seng, computer og whisky....ingen dårlig lørdag! Det er da gæster der vil noget :-D Lige på det punkt ville jeg nok også vælge at glemme overtroen :-)
  Ha' en fantastisk lørdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er fantastiske gæster, Nola :)

   Slet