torsdag den 13. juni 2013

Torsdagsregn


Det regner udenfor da jeg vågner. Det bliver ved, mens morgen bliver til formiddag, mens jeg har svært ved at komme fra dynerne, og jeg tænker at ovenpå dage med sol, vil mine planter på altanen sikkert nyde godt af lidt væde.


Altanen - juni 2013


Altanen - juni 2013


Selv tilbringer jeg formiddagen skiftende mellem sofaen og computeren. Sofaen i pauserne sammen med strikkepinde og en håndfuld masker, computeren med det månedlige nyhedsbrev, der gerne snart skal på gaden.

Jeg er ved at være færdig. Kun chefens indlæg mangler. Jeg ved han har haft travle dage, men det skal ikke afholde mig fra et smørret grin, når jeg senere kan stille mig i døren og spørge efter ord til et indlæg.


Altanen - juni 2013


Regnen er holdt op. Himlen er grå, og selvom jeg ikke har noget mod regnen, passer det mig svært godt at jeg kan trække cyklen af kælderen og forhåbentlig komme tørskoet på arbejde.

Torsdag er godt i gang. Jeg har fundet varmere tøj end de sidste dage.

Jeg er sikker på torsdag bliver en god dag.

4 kommentarer:

 1. Ønsker dig en dejlig én af slagsen. her er solen så småt vet at titte frem, ikke meget, men lidt og temperaturen er "allerede" oppe på 17&degr; ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Catarina, her kom solen aldrig frem, men her er ikke så koldt som jeg frygtede. Lige nu står altandøren åben, og selvom den nok ikke får lov at blive stående åben hele aftenen, er her ikke egentlig koldt :)

   Slet
 2. Jeg bor 2000 km laengere sydpaa, og vi har samme vejr :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lin det er sjovt som vejret kan være ens over store afstande, og helt forskelligt over små :)

   Slet