søndag den 16. juni 2013

Jeg er en frossenpind


Det er ikke nogen hemmelighed at jeg er kuldskær. For det meste.

For da det regnede for lidt siden, Emilie og jeg gik efter tandpasta og vi valgte bare tæer i klipklapperne frøs jeg ikke. Heller ikke selv om der var en del vandpytter undervejs. Eller at paraplyen ikke kunne holde alt vand ude.

Det plejer ellers at være Emilie der er varm. Men hun frøs.


Juni 2013


Måske er det mest om natten jeg er kuldskær. Så snart vejret er til det sover vi med åbent vindue. Jeg har et ekstra tæppe over dynen, mens Anders, der bestemt ikke er kold - heller ikke om natten - gerne ender med at ligge uden noget overhovedet.

Det er det samme med Emilie. Da hun var lille, var det en kamp at få hende påklædt overhovedet. Om vinteren sover hun nok under sin dyne, men lige så snart det bliver varmt, ligger hun oven på dynen og med et tyndt tæppe over sig.

Selv med det ekstra tæppe over de nye silkesommerdyner, fryser jeg. Anders er til gengæld rigtig glad. Dynen er fin til ham, og han har den over sig hele natten.

Så nu har jeg fundet min gode gamle helårsdyne frem igen. Jeg fryser ikke om natten, hverken med eller uden åbent vindue. Anders beholder silkedynen, og den der var tænkt til mig, er flyttet ind til Emilie. Hun er vældig glad, og har faktisk aldrig haft en dejligere dyne.

Sådan er der så meget...

4 kommentarer:

 1. Sjovt så forskellige man er - jeg elsker min silkedyne og jeg skal helst sove med vinduet åbent hele året rundt, men manden foretrækker det lukket om vinteren :-D

  Flot nyt look du har fået på bloggen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemette.

   Jeg kan godt lide åbne vinduer, men jeg kan ikke lide at fryse :)
   Sådan er vi så forskellige, og der er ingen tvivl om at silkedynen er dejlig. Måske skal jeg bare have to!

   Slet
 2. Jeg hadder osse at fryse, men jeg har efterhånden lært hvornår det er jeg kommer til at fryse og så gardere mig. Og her i weekenden, der viste jeg det var vejr til at iføre mig dine sokker - dejlige lune og bløde sokker. jeg bliver nød til at besøge dig en dag, så jeg selv kan lære kunsten. :-)

  SvarSlet