søndag den 2. juni 2013

Bløde striber


Lørdag var ikke kun fødselsdag. Lørdag var også første afsnit af det sjal jeg hoppede på for et par uger siden.


Clue #1 - TTL Mystery Shawl 2013


Garnet har ligget og ventet, og jeg har været lidt temmelig spændt på, hvordan farverne skulle bruges sammen.

Første del var ikke så langt. Det er de sjældent, når det er sjaler, der strikkes oppefra og ned. Altså nåede jeg gennem hele processen i løbet af lørdagen. Sådan lidt on and off.

Nu ligger første del og venter på anden del. Der går en hel uge, før jeg kan komem videre. Den del af mystiske opskrifter, der både kan være gode, men bestemt også tålmodighedskrævende.


Clue #1 - TTL Mystery Shawl 2013


En af grundende til at jeg hoppede på - trods meninger om, at jeg har sjaler nok - var udfordringen med flere farver. Jeg kan rigtig godt lide striber. De er som regel rigtig flotte. Jeg strikker bare sjældent, for ikek at sige aldrig, striber. Med sådan en udfordring kommer der striber helt af sig selv, uden jeg rigtigt kan komme udenom.

Sjovt nok kom det bag på mig, hvor godt den lilla og den blå virker sammen. Jeg valgte den grønne, fordi grøn er min yndlingsfarve, og selvfølgelig skulle jeg have grøn. De to andre valgte jeg fordi de passede sammen med den grønne - jo de så også meget pæne ud alle tre sammen- men det var først i går, det gik op for mig, hvor fine de to er sammen uden den grønne.

Jo, jo - lidt fjollet. Men sådan er jeg også :)

6 kommentarer:

 1. Ja, laekre farver. Det bliver spaendende at se resten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det bliver så spændende, Lin. Der er bare så længe til lørdag :)

   Slet
 2. Det er nogle skønne farver! Det bliver vildt spændende og se hvad det ender op med - glæder mig til at følge sjalets gang ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annemette, jeg er også spændt på fortsættelsen :)

   Slet
 3. Allerførst.. Forsinket tillykke med fødselsdagen. Den har jeg ganske uhørt helt svedt ud i al min iver efter at flytte træer og grave huller. Undskyld Pernille :)

  Og så.. hvor er der blevet dejligt på altanen hva :) Det klæder bænken at der nu er grønt og fint derude hihi.

  Har godt lure inde på Ravelry, at du "kom til" host.. at melde dig til en ny KAL, og helt ærligt synes jeg det ser super godt ud indtil videre :)

  Håber du har haft en god weekend og at du er blevet forkælet behørigt.
  Knuuus Henriette

  SvarSlet
  Svar
  1. Henriette, du har ikke svedt noget ud. Det er Anders, der har haft fødselsdag - jeg har først om en uge :) Men jeg ønsker ham gerne tillykke fra dig :)

   Altanen er blevet så skøn, og sjalet er spændende at følge - der er bare så længe til lørdag :)

   Slet