torsdag den 20. juni 2013

Og så var dagen forsvundet


Det er godt nok længe siden jeg er kommet hjem, og gået direkte i brædderne.


Altanen - juni 2013


Alt for lidt af både vådt og tørt slog mig ud. En hovedpine knaldede - hvillket vel i det store og hele var min egen skyld - men efter at have fyldt på, bragede den videre og jeg endte med at lægge mig lidt ind under dynerne.

Da jeg vågnede var klokken fire, nattemørket var ved at blive afløst af lys, og der var ikke rigtigt andet at gøre end lægge mig ned og forsøge at sove videre.

Nu er der vasket. De første poser med alt det affald Anders fik sorteret ud af nogen af sine bunker i går er afleveret i containeren og jeg begynder at kunne se gulvet mere end bare i sejlrenden. Jeg har fået sorteret en del fra - både til storskrald og til kælderen.

Det skal nok blive godt. Og en dag lærer jeg måske at lade være med at samle så meget. For jeg indrømmer gerne at jeg samler. Det samme gør Anders.. og så kan det godt gå hen og blive lidt uoverskueligt ind imellem....


Inden jeg nåede at gå i brædderne i går. Dengang dagen stadig var ny og personalemødet lige overstået, fik jeg hul igennem til Ungersvenden. Prøven var overstået. Han havde sovet elendigt. Havde kattene at skyde skylden på og var endt med et syvtal.

Han var ganske godt tilfreds.

Nu mangler så bare anden halvdel inden han kan kalde sig færdiguddannet. Og forhåbentlig hen ad vejen en læreplads...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar