søndag den 23. juni 2013

I eget tempo


Lørdag gik med strik og huslige sysler. Det ene afløste det anden dagen igennem, nærmest som overspringshandlinger for hinanden.

Kan man det?


De sidste masker


Det sidste del af Kirsten Kapurs Mystery Shawl ankom i går. De foregående dele har jeg nærmest speedstrikket uden tanke for andet. Det sidste havde jeg lyst til at trække i langdrag. At nyde. At få så meget ud af som muligt.

Derfor overspringshandlingerne.

En pind frem, en pind tilbage. Opvask. En pind frem, en pind tilbage. Indkøb. En pind frem, en pind tilbage. Vasketøj... Osv. Det er vildt så meget der pludselig er nået i løbet af en hel dag.

Nu mangler aflukningen. En fin lille picotkant. Jeg er ret vild med picotkanter. Det tager bare afsindig lang tid. Jeg har ikke travlt. Jeg har masser af tid. Ellers finder jeg det.

Jeg er kravlet ind i sengen. Har stablet mig op med dyner og sidder her og strikker. Anders har overtaget sofaen og fjernsynet. Kigger på hurtige biler, der kører rundt og rundt og rundt. I fireogtyve timer.

Jeg vil hellere sidde i stilheden i sengen. Hellere høre fuglene pippe udenfor. 

Jeg har the i min kop, og masser af tid til overspringshandlinger, før sjalet behøver være helt færdigt.

6 kommentarer:

 1. Hvor er du god til at få nydelse ud af hverdagens gøremål, og det lyder hyggeligt med strikketøj , te og sengenydning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har også været rigtig hyggeligt, Lene. Så hyggeligt, at jeg også nåede at sove lidt :)

   Slet
 2. Ja, jeg er enig - det lyder som om du fik alt det bedste ud af sidste "clue" (er det ikke sådan, det hedder? ;-)) Picot-kanter er smukke og tidskrævende, men så er de jo netop prikken over i´et som kan glæde i mange år bagefter. Det bliver spændende at se det færdige sjal :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo Strikkeheksen, det hedder et clue.

   Jeg har set designerens eget færdige sjal. Det er pænt.
   Og du har helt ret, picotkanter er smukke og tidskrævende.
   Jeg er nået over halvvejs, og tænker jeg bliver færdig i løbet af dagen :)

   Slet
 3. Dejligt du kan forbinde det hele :-)
  God St. hans til dig og dine :-)

  SvarSlet