fredag den 28. juni 2013

Ham der Murphy...


Ham... eller hans lov...er jeg bestemt ikke gode venner med!

Ungersvenden ringede i går. Om vi mon kunne passe kattene i weekenden. Det skulle ikke være noget problem, mente jeg, hvorefter en undersøgelse af hvem der var hjemme hvornår gik i gang.


Altanen - juni 2013


Jeg havde hverken kattemad eller kattegrus på lager, til gengæld kom jeg i tanke om baljen, jeg brugte til badekar da ungerne var små, og som i mange år har henslæbt tilværelsen i kælderen. Sådan en balje kan godt bruges som kattebakke i en snæver vending.

Skolernes sidste skoledag betyder tidlig fri - og tidlig åbent i SFO. Altså tidlige mødetider for mig.

Jeg planlagde stramt. Tænkte at hvis jeg bare stod oppe i Centret kolkken ni, når SuperBest åbner, kunne jeg sagtens nå at hente katttemad og katttegrus, nå hjem igen og videre ud til skolen.

Jeg var der også. Lige lidt over ni. Fandt kattegrus, kattemad og frosne kammuslinger - for katte skal også forkæles når de ikke er hjemme. Jeg stod i kø, jeg lagde varerne op på båndet og var sådan set klar til at komme videre.

Lige indtil det gik op for mig, at min pung lå derhjemme.

Tilbage med varerne. Tilbage til cyklen. Tilbage til hjemme, op ad trappen, hente pung og så omvendt den anden vej. Bare med den forskel at nu havde jeg knap så god tid. Faktisk overhovedet ikke tid.

Jeg skyndte mig hjem. Hældte grus i baljen, mad i skåle og kammuslinger i køleskabet, før jeg smed idste i kurven, greb samme kurv og løb ud af døren igen. Nede ved cyklen gik det op for mig, at arbejdsnøglerne ikke var mellem det sidste jeg smed ned i kurven.

Op igen....

Jeg nåede lige præcis to trediedele af vejen mod skolen, da min cykel punkterede...


Altanen - juni 2013


Resten af dagen har været skøn.

prikker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar