tirsdag den 19. november 2013

Er jeg ved at blive udspekuleret..?


Anders har set fidusen ved at købe garn. Jeg har muligvis set fidusen ved at vise Anders garn, han kan købe...


En dejlig pakke


Jeg har længe kigget langt efter strikkepindesystemet som Garnudsalg har i sortimentet. Tanken om en wire, der kan dreje lyder afsindig tillokkende og skal selvfølgelig prøves af. Når pinde og wire sælges i løs vægt, er jeg mere tilbøjelig til at springe på. Det kræver ikke en stor udgift og jeg ved hvad jeg får, hvis jeg en dag skulle få lysten til at købe et helt sæt.

Vi snakkede om de nye muligheder inden for strikkepinde i sidste uge, men der er ingen grund til at bestille en lille order med fragtomkostninger til følge, hvorfor planen egentlig bare var noget med næste gang...

Indtil jeg kom i tanke om det sidste nyhedsbrev og muligheden for tweed til en yderst favorabel pris. Jeg havde kigget på garnet og glemt det lidt igen, men nu bankede det på - specielt tanken om at Anders nok ville synes om det.

Altså viste jeg frem.. og inden jeg så mig om havde han kigget, savlet, overvejet og afsendt en ordre, der rimeligvis kan indbringe ham en sweater eller to.. Måske en til os hver. Det er ikke helt afgjort.

Og midt i al arbejdsmatheden fra i går, var det lækkert at kunne køre forbi pakkeshoppen og hente garn i rå mængder sammen med en strikkepind til afprøvning. En tre'er, som strategisk nok ikke findes i det lille sæt. Jeg drømmer om en lille og feminin cardigan af resterne af det lækre, lækre superbløde lammeuld, jeg hemmeligt strikkede til Anders, for efterhånden længe siden.

Der er garn nok. Jeg mangler bare en opskrift. Og tid.. Tiden tænker jeg findes engang efter jul.


En dejlig pakke

En dejlig pakke


Farverne er måske nok en smule kedelige, som de står der i efterårsgråheden, men de er meget Anders. Samtidig er jeg en lille smule bange for, at min plan om at lageret gerne skulle blive lidt mindre i løbet af året er ved at gå fløjten...

Og strikkepinden. Måske er jeg heldig, sammenføjningen er helt glat og dejlig at røre ved. Wiren kan dreje og Anders har set anerkendende på det finmekaniske arbejde. Og så synes jeg det er ret lækkert med den graverede nummerangivelse. På de konkurrende KnitPicks er nummeret malet på - og forsvinder i brug.

Jeg fik også et par nøgler mohair, men det glemte jeg i skyndingen at tage billeder af. Også de er en prøve. Jeg er generelt ikke speciel vild med at strikke i mohair. Det er sytrådstyndt og forfærdeligt. Men jeg har aldrig brugt det som følgetråd.. det glæder jeg mig til at afprøve. Og så nåede omkostningerne målet og fragten forsvandt, hvilket passer Anders bedst.

12 kommentarer:

 1. Tager du mænd i opdragelse ;)
  Lækre sager I har bestilt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kludemutter, gad vide hvad sådan en skole hedder :)

   Slet
 2. Lækkert garn du har købt...og pindene, dem har jeg også indkøbt lidt af og har som dig til gode, at få dem afprøvet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, det kan vist ikke vare længe før den afprøvning skal i gang :)

   Slet
 3. Han er vist bare glad for strikkede trøjer og efterhånden godt opdraget i at købe gaver! Det må være noget med at regne på præsten og dryppe på degnen.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vist ikke helt ved siden af, Christunte :)

   Slet
 4. Hæ hæ, han er nu ret så udspekuleret ham Anders. 😊

  Jeg have slet ingen pinde da jeg for et par måneder siden ville i gang med det dersens strikkeri, så jeg købte sådan et sæt pinde og wauw hvor er de smarte og super lette at håndtere. Og så gør det jo heller ikke noget at de er samlet i sådan en fint etui. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Catarina, det er da ikke så ringe at starte sin samling med sådan nogle lækre pinde :)

   Slet
 5. Godt at se, at jeg ikke er den eneste, der blev fristet af garnpusheren i Gugs fødselsdagstilbud. Mine kolleger blev chokerede, da de så mængden af garn (som jeg selvfølgelig havde fået sendt til arbejdet, så det kan smugles hjem i mindre mængder... Ahem...).
  Jeg købte den tynde tweed i sort - og tyk, italiensk tweed i Stikkelsbærgrøn. UHM.

  Vi ses i aften. Glæder mig til hyggeligt selskab - og Gemalen er gået i gang med de gastronomiske forberedelser.

  KH Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak for i aftes Karina. Så meget synes jeg altså ikke du havde købt :)

   Slet
 6. Han er sgu en knag ham Anders :)

  SvarSlet