onsdag den 1. februar 2023

Overnatning

 

Tirsdag er Oscardag. Somme tider henter jeg,m han er her alene og overnatter, og somme tider kommer far med, og de tager hjem, når sengetider står for døren. 

Det afhænger helt af min kalender og onsdagsmøder. 

 

 

I går kom han sammen med far. Det regnede bravt, det blæste og barnet var træt. Ingen andre end far kunne hjælpe ham ud af tøjet - som i øvrigt endte med at hænge hen over varrmen, i håb om tørhed, inden de skulle hjem. 

Han ville ikke lege, men mad gad han godt. Senere gad han også godt lege, tøede op og var glad igen. Han spurgte en hel del ind til hvorvidt vinduerne kunne holde, og om det stadig blæste. Ud over det var lat godt og vi havde et par gode timer sammen.

Lige indtil der skulle pakkes sammen, overtøjet findes frem og turen skulle gå hjemad. 

Barnet skulle under ingen omstændigheder ud i blæsten, eller regnen. Han ville blive og sove. 

 

 

Hurtigt opstod der enighed om, at når han ligefrem udtrykker ønske om at blive og sove, skulle han sandelig have lov. Også selvom det betød at jeg skulle noget tidligere op og ud af døren i morges, end beregnet. 

Emilie foreslog et varmt bad inden sengetider. Det lod barnet sig ikke sige to gange, og inden far var ude af døren, sad han ude i badet og legede med fisk og duploklodser.

I morges kørte vi til børnehaven, inden jeg kørte videre på arbejde. Ude af tøjet, med madpakken i køleskabet og mens vi sagde farvel, spurgte barnet pludselig:

Hvorfor skulle jeg i børnehave? 

Jeg svarede at det skulle han fordi alle vi andre skulle på arbejde. 

Nå! svarede han....

Og sagde farvel. 







Ingen kommentarer:

Send en kommentar