fredag den 24. februar 2023

Genbrug er guld

 

Vi bor lige overfor en lille hyggelig genbrugsbutik, med meget korte åbningstider. Butikken bliver bestyret af ældre damer, der tydeligvis ikke rigtig anerkender, når der er mænd til stede. 

Det er i hvert fald Anders' oplevelse, og vi blev enige om, at måske kommer der så få mænd i butikken, at damerne slet ikke kan forestille sig at mænd kan kaldes kunder.

 


 

Vi nåede forbi i går, en halv time inden butikken lukkede. Efter et hurtigt fælles kig rundt, så vi begge noget, der krævede et ekstra blik, og ret hurtigt kunne vi begge gå derfra med guld. 

Anders fandt et groft strygestål og er lykkelig. Han har et fint derhjemme, som han er glad for og har givet en mindre formue for. Det her kostede en flad tier og er allerede brugt på et par af knivene i vores nuværende logi. 

Jeg fandt en kasse med trykklodser. Der var mange og jeg kunne have valgt flere. De to jeg kom ud med, var dem der talte mest til mig, og nu bliver jeg nødt til at købe en gummivalse, så jeg kan lave pæne tryk.

 


 

Jeg synes det er guld, og når de ikke bliver brugt vil de være pæne som pynt. Jeg har vildt lys til at trykke på et eller andet og sy noget. Jeg ved ikke hvad, og jeg ved ikke hvornår det sker. 

Men at kunne. 

Jeg købte også en bog. Fordi den stod der og lignede noget jeg gerne ville læse, og fordi den bog jeg har med, ikke har sider nok til at holde hele ugen. 

Jeg tænker den dukker på på søndag, når ugen gøres op.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar