fredag den 24. februar 2023

Kjole nummer syv

 

 Den sidste kjole i denne omgang er igen et dynebetræk. 

 


 

Det er muligvis lidt kedeligt at se den samme kjole igen og igen, men lige nu er det den eneste model jeg har lyst til att sy, og den er rar at have på. 

Så hvorfor ændre på det?

Det kan blive helt spændende hvor mange kjoler af den her facon, jeg kan ende året med at have syet. 

Faktisk har jeg klippet til to mere.. Såh...

 

 

Anyways. Vi har haft en dejlig uge væk hjemmefra, og i morgen pakker vi sammen og vender tilbage mod hverdagen. 

Jeg er så klar. Jeg glæder mig til at komme hjem, jeg glæder mig til at komme på arbejde og det kribler en smule i fingrene efter håndværk, jeg ikke har lavet længe.  

 

 

 

 

Design: Aubépine Dress fra Deer & Doe.

 

Materialer: Kjolen er klippet af et en dug med et mønster af blomster og sommerfugle opstået af penselstrøg. Farverne får mig til at tænke camouflage, hvilket ikke rigtig rimer med blomster og sommerfugle. 

Og sådan er der så meget.

 

Størrelse: Mønstret er tilpasset mig. 

 


 

Bemærkninger: Der sker hele tiden en smule ændringer fra det oprindelige mønster. Sådan er det med mig. På  de sidste tre af fire kjoler med et skørt i A-facon, har jeg ændret en ganske lille detalje. 

For ekstra vidde i skørtet, er der på skørtet en flok ganske små læg. Efter mønstret er det wienerlæg, der både er foldede og syede inden skørt og krop syes sammen. 

Det blev simpelthen for besværgerligt, så i stedet har jeg valgt at folde et helt almindeligt læg, holde det fast med nåle og sy sammensyningen hen over hele molevitten. 

Faktisk er jeg tilbøjelig til at mene det er pænere. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar