mandag den 13. februar 2023

Masker på en søndag - Uge 6

 

Ugen kort:

  • Vi har en flok piger, som har svært ved at lege sammen i SFO. Ugen var starten på pigeprojektet, der skal give dem oplevelser, som betyder at det bliver lettere. Vi startede i legeland, lod dem lege, og gav dem opgaver undervejs. 
  • De fik efterfølgende til opgave at være opmærksomme på hinanden i løbet af ugen. Vi oplever at det har skabt en forandring. Det er ikke altid, der skal så meget til, og vi glæder os til mandagene de kommende uger.
  • Vi stegte kartofler på bålet - det var et hit. 
  • Jeg hentede Oscar og han overnattede. Undervejs var han ikke helt sikker på han ville blive og sove. I sidste ende gad han heldigvis godt.
  • Vi henlagde første del af ugens personalemøde i Berits fars lejlighed, som efter han er gået bort, skal være tømt inden første marts. En sofa skulle ud på skolen og et vagt håb om plads til opvaskemaskinen lod sig ikke gøre. Vi venter til senere.
  • Somme tider kan jeg få oplevelsen af, at AMR-rollen aldrig får ende. At der altid vil være et eller andet der skurer, en eller anden der behøver hjælp. Jeg tænker jeg vokser af det. 
  • Jeg var omkring Tek-X og lave aftaler for pigeprojektet. 
  • Jeg endte i Harald Nyborg i jagten på propper til at lukke afløb, og besøgte også Jem og Fix, når jeg alligevel var der. Det sidste i håb om at finde et godt stykke træ at dreje af. Jeg fik propperne, men ingen træ. 
  • Min mave besluttede at jeg skulle holde mig tæt på toilettet og jeg måtte desværre aflyse Daniels fødselsdagsmiddag. Det er første gang siden han flyttede hjemmefra, han ikke har spist hos os på sin fødselsdag. 
  • Daniel fyldte niogtyve. 
  • Vi har afmonteret og båret den gamle opvaskemaskine ned, som ikke har virket meget, meget længe. Nu skal vi bare fine tid til at hente den, der står hos Berits far, og som skal ud, hvis ikke vi vil have den. Det vil vi gerne. Den virker nemlig. 
  • Min mave fungere igen, og jeg er klar til en ny arbejdsuge.

 







 

Læse: 

En dag på  langs giver en del læsetid. Også selvom det betød en del søvn. 

Harry, Hermione og Ron har allerede været en del igennem. Lige nu rider de på ryggen af en drage, har tilintetgjort en horcrux, fundet en mere og er vist ved forstå hvor de sidste skal findes. .

Jeg har fornemmelse af at der er dele af den sidste bog i serien jeg har glemt. Dele jeg måske overså, da jeg læste børgerne første gang, Det er set før. 

Det har været skønt at genlæse serien, og jo mindre bog der er tilbage, jo mere har jeg lyst til at holde igen og lade historien vare lidt længere. Samtidig vil jeg gerne vide, hvad der sker. 

Jeg tænker jeg læser videre. 

 

Strikke:

Jeg har fundet Manousweater frem igen, efter en pause. Den manglede ærmerne, og jeg havde næsten strikket det første ærme og var klar til mønsterborten forneden, da jeg synes det var en god ide at prøve ærmet. 

Det viste sig at være noget smallere end jeg synes om. Altså er jeg startet forfra. På ærmet. 

Jeg kan godt have svært ved at komm i gang med at strike ærmer, men når først jeg får samlet masker op og strikker løs, er det min oplevelse at der ikke er langt igen, før trøjen er færdig. 





3 kommentarer:

  1. Er der noget med stramme ærmer i luften for øjeblikket? Jeg har også lige trævlet et ærme op og strikket om af den grund. Til gengæld er jeg helt sikker på at din trøje bliver superflot - og at (mørke)blåt og hvidt er det nye sort.

    SvarSlet
    Svar
    1. Og så kigger jeg altid på dine maskemarkører. Hvor har du dog mange forskellige.

      Slet
    2. Jeg håber det er en overgang, Hverken stramme ærmer, eller ærmer der skal strikkes om er en god ide. Det må laves om :)
      Jeg synes den tegner godt, og er spændt på at se den helt færdig.
      Jeg har gennem tiden lavet et hav af maskemarkører. I øjeblikket er jeg enormt glad for perlemarkørerne. De er så fine, og de vejer ingenting. Jeg har købt hos triknitty.dk og thecornerofcraft.co.uk. Den store har jeg fået.

      Slet