lørdag den 30. juni 2012

Weekendplaner


På sommerens første feriedag, blev Emilie hentet tidligt. Weekenden skal bruges sammen med fætre og en kusine hos min søster.


Juni 2012


De får huset fuldt, og mente at der snildt kunne være plads til en mere. Specielt fordi dagen i dag er tildelt min søsters veninder og alle deres børn. Emilie er nok ældst, men der er også nogle imellem, hun kender fra tidligere og før har haft det sjovt sammen med.

Søndag er der endnu en dag med fremmede. Denne gang en anden barndomsveninde og en tur til BonBonLand. Emilie var velkommen, hvis bare jeg ville sørge for betalingen for indgangen. Med min svogers mellemkomst, blev en enkeltbillet til et årskort. For bare anden gang er pengene tjent ind, og søsteren min bor i så relativ nærhed, at ungerne allerede sidste år brugte timer derude, sammen med venner - helt uden voksne.


Spændende dessert - håber jeg


Med en hel uges planlagt besøg senere på sommeren, kan et årskort godt gå hen og blive en rigtig god ide.

Der var også et andet formål med weekenden. Noget med voksentid alene og en dessert, der aldrig før er prøvet af. Men lige nu står og køler, der hvor der er køligst.

1 kommentar:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.

    SvarSlet