fredag den 29. juni 2012

Emilies hemmelighed


Emilie har fødselsdag i løbet af sommerferien. Derfor skulle der kage med til sidste skoledag.


Emilies lyserøde kage


Det er allerede længe siden, hun besluttede at denne særlige kage ikke kun skulle være et sødt indslag, men også et indspark i retning af at drille drengene i klassen. Med kun to piger i en klasse på otte, kan det ind imellem være nødvendigt at tilføre lidt tøserier til en ellers noget tetetoronfyldt hverdag.

Derfor skulle kagen selvfølgelig være lyserød. Eller rettere pink! For selvom det ikke er en farve, der ligger indenfor yndlingene, er det en farve, hun regnede med kunne have en vis provokationseffekt.


Emilies lyserøde kage


Altså købte vi rød farve. Lyserøde kys. Og fjollet lyserød krymmel. En hel almindelig sandkage, krydret for at give lidt mere smag, var grundlaget for en sammensætning lidt ud over det almindelige.

Sandkage med pink glasur er måske nok almindeligt nok, men at pynte kanten med flødeskum farvet af hindbærsaft, er vist en noget anden sag.

Sammensætningen var ikke det vigtigste. Resultatet var. Og resultatet var godt. Og fint.


Emilies lyserøde kage


Desværre turde drengene i klassen ikke smage. Men det turde drengene i Caféen senere på dagen. Og de var fuldt ud tilfredse med smagen.

4 kommentarer:

 1. Hvilken herlig kage :-) !
  Og god ferie.

  SvarSlet
 2. Du kan tro, hun har moret sig med at udtænke og lave den :)

  SvarSlet
 3. og sådan fik hun bevist at drengene allerede var tøsedrenge, selvom det nok lige var det de troede de ville blive af at spise en lyserød kage. sikken en spøg !
  Kagen er flot og den ser lækker ud, så man bliver helt lækkersulten.

  SvarSlet