fredag den 8. juni 2012

Så er det lige før


Jeg fik sovet, og jeg har pakket. Jeg har fundet soveposer og liggeunderlag og jeg hentet cola, for nogen gange er det tilrådeligt. Lige nu føltes sådan.

Jeg er ved at være klar. Jeg har endnu en en halv time, inden Anja er på vej. Hun synes, hun ville hente. Jeg sagde ikke nej, og nu slipper jeg for at balancere med soveudstyret på en cykel.


TTL Mystery Shawl 2012 - Clue #2


Jeg har også fået afsluttet anden del af det mystiske sjal. Et temmelig kedeligt stykke strik. Både kedeligt at se på, og kedeligt at strikke. Jeg gjorde det alligevel, for jeg er sikker på, at de næste dele vil give modspil til det kedelige og give en helt anden mening, end det giver lige nu.

Jo mere jeg tænker over det, går det op for mig, at sjaler tit starter temmelig kedeligt. Jeg plejer bare ikke at tillægge det så mange tanker, fordi jeg ved hvor det bærer hen. Det gør jeg ikke denne gang, og det må siges at være en del af charmen ved hemmeligheder.

Nu vil jeg slå benene op, og nyde tiden inden det alvor går løs.


TTL Mystery Shawl 2012 - Clue #2

2 kommentarer:

  1. Det ser fint ud Pernille, men som du selv nævner lidt kedeligt. Jeg er også i gang og har tænkt akkurart det samme, mon ikke vi har noget mere spændende i vente, jeg håber det, god weekend:-)

    SvarSlet
  2. Trillemor, jeg kan slet ikke forestille mig, at det ikke bliver spændende :)

    SvarSlet