fredag den 29. juni 2012

Fredag før ferien


Det er begyndt at regne. Andre steder i landet er det vist ved at holde op.


I Anjas have - juni 2012


Om det er regnen eller den sparsomme sol, er svært at vide. Måske er det slet ikke vejret, måske er det simpelthen indstilling. Uanset hvad, har jeg svært ved at forstå, at fra mandag har jeg ferie.

Hele juli.

Der er ingen tvivl om, at ferien skal nok blive nydt. Jeg skal bare lige finde feriestemningen.

Men først venter sidste skoledag - der starter tidligere end sædvanligt. Og ender senere. Det første for børnenes skyld. Det sidste for vores egen.

Sidste skoledag ender skolen altid tidligere, og så åbner vi tilsvarende tidligere. Sidste skoledag ender altid med fælles spisning personalet imellem og lidt hygge over grillen, inden nogen af os går på ferie, andre bliver lidt.


I Anjas have - juni 2012


Sidste skoledag er startet tidligt, for klasserne spiser fælles morgenmad, og Emilie havde med vanlig tro på hjemlig opbakning lovet at bage boller. Altså fandt jeg mig selv trillende boller engang omkring halv seks i morges. Nu dufter her dejligt, og Tøsebarnet er kørt med de fleste af de friskbagte - og hemmeligheden.

Overraskelsen, hun har lovet og snakket længe om. Hemmeligheden i pink, som jeg måske kan bringe billeder af, når dagen engang er slut og billederne pillet ud af Emilies mobil.

Lige nu vil jeg fortsætte hemmeligholdelsen.

Og indtil jeg skal videre, vil jeg sætte mig under tæppet i sofaen, og forsøge at finde lidt mere vågenhed, efter den tidlige start.

God fredag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar