lørdag den 9. juni 2012

Dagen derpå


Endelig hjemme. Den sidste halve time, inden jeg fik smidt de sidste drenge ud, var lidt kedelig. Desværre kunne jeg ikke bare lade dem gå, for de ventede på hjælpende hænder til soveposer, liggeunderlag, oppakning og hvad der ellers skal til sådan en overnatning.


Overnatning, juni 2012


Aftenen og natten gik over al forventning. Trods et ordentligt vandfald holdt vi ud, og blev belønnet med strålende sol og en mild aften.

Da klokken slog midnat brød flere ud i sang. Jeg fik endda lov at vælge instrumenter til den klassiske børnefødselsdagssang, inden vi alle tumlede omkuld, og vist også alle fik sovet et par timer eller fem.

Mens jeg stod for bollebagningen i morges, satte Emilie sig på borddækningen. I samspil med Anja, dækkede de op med flag og Emilies medbragte gaver.

Sikken en skøn fødselsdag - både at gå i seng på, og vågne op til.

På hjemvejen var vi forbi den lokale indkøbsmulighed. Nu venter et køleskab fuld af cola, et køkkenbord fuld af chips (det eneste der virker efter alt for lidtt søvn) og planer om absolut ingenting. I hvert fald de første mange timer. Altså lige bortset fra et bad. Det har jeg set frem til. Cirka siden jeg vågnede... eller var det allerede i aftes..

Slet ikke nogen dårlig start på endnu et år.

2 kommentarer: