onsdag den 13. juni 2012

Mysterious


Jeg duer ikke til de der arrangementer, hvor jeg ingen anelse har om hvad der skal ske. Jeg kan få helt ondt i maven og koldsved, når jeg ikke ved hvad jeg kan forvente.


Første clue done


Heldigvis er det længe siden, jeg sidst har været udsat for hemmeligheder af den art. Og så fik jeg alligevel et indblik i, hvordan min reaktion er, da jeg blev inviteret til polterarbend, troede jeg havde sagt fra i forhold til mærkeligheder, og pludselig stod over for et program, jeg under ingen omstændigheder havde lyst til at deltage i.

Jeg fik umiddelbart ondt i maven, og havde mest af alt lyst til at løbe langt væk. Jeg følte mig bundefanget og ude af kontrol. Det var en overvindelse at sige fra. Men jeg gjorde det og endte med at deltage i det omfang jeg følte for.

Det er ikke fordi jeg ellers føler brug for kontrol. Men i visse situationer har jeg tydeligvis et stort behov.

På det seneste er det gået op for mig, at i forhold til strik har jeg tydeligvis ikke det store behov for kontrol. Det var afsindig nemt at trykke på knappen og tilmelde mig Kirsten Kapurs Mystery Shawl. Et sjal i flere dele. En opskrift ingen aner hvor ender.


Første clue done


Foreløbig har jeg strikket de to første dele. To forholdsvis små dele. Dele, der var alt for hurtigt færdigstrikkede. Og nu venter jeg spændt på fortsættelsen. Ingen ondt i maven eller dårlige vibrationer. Bare spænding efter at se hvor det ender.

Så meget spænding, at jeg alligevel ikke kunne vente, og pludselig havde købt endnu en opskrift på et Mysterious Shawl. Eneste udfordring her er, at første clue ikke udkommer før engang næste uge. Så jeg købte en opskrift mere.

Endnu et sjal. Endnu en opskrift med indbyggede overraskelser. Denne gang er jeg bagud. Denne gang starter med mange masker. Og mange pinde.


Første clue done


Første clue i det nye sjal er færdigt. Andet netop startet. Tredie udkommer fredag. Nu er spørgsmålet om jeg kan nå det.

Sprgsmålet er også om jeg nu kan stoppe. Pludselig er der mystiske sjaler alle vegne, og jeg har en voldsom lyst til at klikke køb til dem alle.

Foreløbig lader jeg være. Glæder mig over det jeg allerede har. Og glæder mig til de næste dele af en overraskende udfordring.

I øvrigt ville jeg ikke vide, hvad jeg skulle med alle de sjaler.

12 kommentarer:

 1. Hvor kan jeg godt forstå, du ikke er til arrangementer, som skal være åhh så hemmelige. Jeg hader det selv, men får altid at vide, det er mig, der er kedelig. Det lever jeg fint med, og jeg melder altid fra til den slags.
  Sikke en smuk grøn farve, du bruger til dit sjal (et af dem) :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lydert, ja kedelig er et prædikat man hurtigt kan blive påduttet. Jeg har det fint med at være kedelig :)

   Jeg er ret vilds med den grønne farve, men jeg begynder at være bange for, om der er garn nok.

   Slet
 2. Du må sælge ud af dem :-)
  Og , jeg tror det er sundt at sige fra !

  SvarSlet
  Svar
  1. Losarinas mor, jeg tror også det er sundt at sige fra.

   Slet
 3. You crazy? 3 sjaler på en gang... Du ender jo med at have lige så mange projekter i gang som mig ;o)

  Godt du fik sagt fra. Det er en "ædel kunst" som jeg selv skal øve mig meget mere på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro jeg øver, Karina. Næsten hele tiden.
   Og nej, tre sjaler er da ikke for meget... :)

   Slet
 4. Selvfølgelig er det ok, at sige fra, men det kan ofte også være lidt svært. Vi sagde selv fra til polterabend til vores eget bryllup. Gode venner synes det var lidt synd, men spurgte pænt om de måtte invitere os ud at spise. Det var vi. En rigtig hyggelig aften med mange gode venner på et plan, hvor vi selv havde lyst til at være med. Aftenen sluttede med kaffe og mere hygge hos det ene vennepar.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fru Westerskov, der var heldigvis ingen der holdt polterabend dengang jeg skulle giftes. Men skulle jeg, ville jeg helt klart også foretrække en middag eller en skovtur med picknikkurv og dejlige mennesker.

   Slet
 5. Glemte lige at skrive, at det sjal ser meget spændende ud, og det er en rigtig lækker farve.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fru Westerskov det er også et afsindig lækkert og blødt garn. Handmaiden Sea Silk. En gave, der har ligget og ventet på det helt rigtige :)

   Slet
 6. Strik, det ved man hvad er. Polterabend hrmmmm, det har lidt for let ved at gaa over gevind. Er helt med paa hvordan du foeler, for jeg har det paa samme maade.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lin, strik er godt og selvom vi er flere, der ikke føler for polterabend, er der heldigvis nogen, der synes det er sjovt.. når det ikke går over gevind :)

   Slet