fredag den 1. juni 2012

Første juni


I flæng kan nævnes:


 • Niende klassernes sidste skoledag.
 • Anders' fødselsdag.
 • Skumsprøjt.
 • Første del af det mystiske sjal.
 • Revy.
 • Karameller.
 • Fodbold i regnvejr (er ved at blive normalen).

Anders har egentlig frabedt sig fødselsdag. Jeg overvejer om det kan have noget med vejret at gøre. Men så opdagede han krondyrssteg til en pris, hvor vi kan være med. Han begyndte også at fable om kage...

Jeg har sunget, og han er afsted til endnu en dag i værkstedet. Endnu en dag tættere på det eftertragtede svendebrev.

Dagen er startet, jeg har gang i pakning af det pænere tøj - det der ikke skal udsættes for skum, der kræver flere gange vask og luftning (helst i regnvejr.. så bliv endelig ved) for at blive brugbart igen, shampoo, håndklæde og hvad der ellers skal til, så jeg kan jeg føle mig klar til mere end eet skumfyldt knus.

Jeg pakker også både gummistøvler og paraply. For nok loves der regn, men jeg satser alligevel på at stå på sidebanen, til den traditionelle fodboldkamp mellem afgangsklasserne og lærerene/pædagogerne.


Første del


Overstået er allerede første del af det mystiske sjal. Der var ikke mange pinde i dette afsnit. Så jeg væbner mig med tålmod, mens jeg faktisk slet ikke har tid til at sidde og strikke. Jeg skal videre, om lidt er der revy. Til en forandring har eleverne selv skrevet den i år. Alt andet forstår jeg ikke. Men sådan er der så meget.

God fredag :)

4 kommentarer:

 1. Hvilken herlig Fredag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og vejret har artet sig rigtigt dejligt - trods hagl og mærkelig vind :)

   Slet
 2. Tak i lige måde og tillykke til gemalen. Det der skumsprøjt, hvad går det ud på? Nu har du gjort mig nysgerrig :-)AHH måske er det sidste skoledag, som går ud over de stakkels pædagoger ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke helt forkert Lene. På min skole er traditionen at niende klasserne møder op på sidste skoledag og kaster karameller, mens de vælter sig og alle inden for rækkevidde i barberskum.
   I virkeligheden ikke særlig lækkert, men alle er glade for det, og heldigvis er de værst mod dem selv - og alle lærere/pædagoger, der formaster sig inden for rækkevidde :)

   Slet