mandag den 18. juni 2012

Under pres


Som søndagen gik, kan jeg endnu engang konstatere, at jeg arbejder bedst under pres. Mens jeg egentlig havde mest lyst til at fortsætte det grønne sjal, fandt jeg fornuften frem og pakkede sjalet væk.


På vej mod piraternes verden


I stedet blev det til store sy-dag. Noget der slet ikke blev så omfangsrigt som forventet. Enten er jeg hurtigere, end jeg regnede med, eller jeg havde havde troet, jeg skulle mere, end det blev til.

Enden blev, at kostymerne er på plads. Detaljer, der sammen med ting fra klædeskabet, nok skal give et indtryk af pirater. Chefchefen bliver udstyret med en admiralshat. Jeg havde gerne lavet ham en frakke med kapper og guldkantede store opslag, men det lå uden for min overskuelse.

I stedet blev det admiralshatten - som jeg undervejs havde mest lyst til at trampe på, og glemme alt om. Jeg havde egentlig haft Jack Sparrows hat i tankerne. Den trekantede hat, som nærmest er blevet udråbt som pirathatten over alle - i hvert fald heromkring. En hurtig undersøgelse viste dog, at den trekantede hat var i retning af hvermandseje, mens admiralshatten på et pirathovede må give indtryk af en noget mere succesrig pirat (end Jack Sparrow)...


På vej mod piraternes verden


En trekantshat fandt også vej - mod Emilies hovede. Dekorerede bandanas, skærfs til at binde om livet - og holde de fine hjemmelavede kårder, jeg fandt i kælderen - og en nederdel nåede også gennem symaskinen.

Siden overtog Emilie maskinen. Hun satte kurs mod et forklæde. Foreløbig tegner det godt. Inden længe er hun sikkert færdig.

Men det var ikke nok. Sjalet måtte stadig ligge underdrejet. I første omgang mens jeg gik omkuld, senere mens kort og program blev finpudset, og starten på en skibsrottefamilie så dagens lys.

Lige nu har jeg to rotter. Jeg håber på lidt flere inden morgendagen er på plads. En morgendag der lige nu byder på sol. Og gerne skulle blive ved. Lad det bare regne i dag. Det er helt i orden med mig, Når bare det er til at være ude i morgen. Jeg orker ikke Plan B - Det er vi vist flere om...


På vej mod piraternes verden


Nå men strikkede rotter formerere sig næppe uden hjælp. Der er også kager, der skal bages og vimpler, der skal stryges. Dagen skal nok få ben at gå på.

2 kommentarer:

  1. Ih tror du vi ogsaa kan faa et billede med indhold af den heldige pirat????

    SvarSlet
  2. Det kan jeg ikke love, Lin. Jeg ved dagen i morgen bliver fyldt med så meget andet end at tage billeder... Men måske :)

    SvarSlet