søndag den 10. juni 2012

Knit in Public


Meningen var at jeg i år ville med og ind i Kongens Have, for at strikke sammen med en masse andre strikkelystne entusiaster. Meningen var god nok. Det var vejret bare ikke. Eller også er jeg ikke entusiastisk nok.


Juni 2012


Jeg havde planlagt med Bedsteveninden. Lovet hende en plads på et tæppe. Til gengæld havde hun lovet at være i gang med noget, der involverer både garn og pinde.

De sidste dage har vi sammen og hver for sig kigget op, kigget udsigter og kigget prognoser. Det så ikke for godt ud. I morges så det gråt nok ud til, at vi begge to hurtigt blev enige om, at ingen af os følte os klar til gråvejr, kølige temperature og mulighed for regn.


Juni 2012


Det betød ikke, vi ikke har strikket. At strikke var planen, og vi holdt os til planen.

Altså pakkede jeg mere end eet projekt. Tog Emilie på nakken og bussen mod Vesterbro, Sille og en blød sofa. Vi garnerede med pizza og kage, fordi Sille mente, vi også fejrede fødselsdag - også selvom det var dagen derpå. Med til fejringen hørte også gaver. Lækker the og praktik til morgenmaden. Skønt.

Timer senere, efter masser af snak, masser af masker og masser af optrævling og udredning af sammenstrikkede tråde, vendte vi næsen hjemad.

Endnu en dejlig dag er ved at være slut.


Juni 2012


By the way... Vi testede Mindfeud... Er vi de eneste, der oplevede et spil, der umiddelbart virker som en god ide, men er så langsomt i optrækket, at ventetiden er til at tage at føle på? Har nogen erfaring med, om samme spil bliver nemmere at have med at gøre, skulle vi finde på at betale for det? Eller handler det i al sin simpelthed om oceaner af tålmod?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar