fredag den 17. april 2009

Vejret er skønt

blomst

Et afbræk, en tur til centret og ekvipere ungersvenden med sko til den kommende tid. Størrelse 44 bruger ungen – der vist er ved at nå en alder, hvor den betegnelse ikke længere dur!

Udenfor er alting sprunget ud, de lyserøde træer hen langs gaden er endnu engang i blomst, og gør den ellers kedelige forstandsbeton helt idyllisk.

Tilbage igen med indkøb og hvad der ellers skal til, må opskiften og den sidste finpudsning af modellen vente lidt, for der er arrangeret fætter-kusine-hygge-halløj i morgen, og jeg har lovet at bage en kage.

Anders er stukket af, mod Amager og vennerne, inden næste uge alene med tøsebarnet. Min mor læser med og ringede og tilbød overnatning til samme tøsebarn, der jublede da hun fik beskeden. Nu mangler hun bare at ringe tilbage og tage imod.

Daniel har betakket sig at være med i morgen, Næh nej, da det gik op for ham, at han er ældste barn og Emilie næstældste, ville han hellere have til en burger og bruge tiden hjemme, sammen med computeren.

Så det bliver en tøsetur, bare Emilie og jeg, sammen med børn, forældre og kærester/ægtefæller til søsteren min, og de fire andre fætre og kusiner – hvis ellers ham den udsendte når hjem fra et eller andet sted i Asien. Vi håber, og Facebook har for enkelt gangs skyld vist sig uovertruffen - til planlægning, når vi befandt os flere steder i Verden, ellers har jeg endnu ikke set fidusen.

Madame skrev om overspringshandlinger, så jeg stopper og vender mig mod kagebagningen :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar