fredag den 15. april 2011

Glad og fro tog hun afsted


æbletræet ved den lokale købmand


Mens solen får overtaget, sender strålerne ud og jager disen fra i morges på flugt, er Emilie vendte hjem med koldsved og feberhede. Det der startede som en let hovedpine, udviklede sig hurtigt til kvalme og opkast. Opringninger fulgte fra både lærer og elev, inden hun blev sendt hjem og nu ligger og sover.

Imens hoppede jeg på cyklen og hentede cola og tørre kiks. Jeg har fyldt både køleskab og fryser i håb om kulde inden hun føler behov. Om noget af det hjælper ved jeg i virkeligheden ikke, men jeg er sikker på at tørre kiks er en ganske god bund til mere opkast, når nu maven er tømt og cola er der altid mulighed for at finde gode grunde til.

Om lidt smutter jeg igen, for ferien starter først når arbejdsdagen ender. Tøsebarnet var sikker på bare at skulle sove og skønt hønemoderhjertet nåede at slå et slag for hjemmeblivelse, blev vi enige om at en treenhalvstimes arbejdsdag nok skulle kunne klares alene hjemme.

Endnu er der en smule tid til lidt aening og nussen rundt. Jeg er nu ikke sikkert på det hjælper heller, for søvnen er i virkeligheden nok det bedste bud, og søvnen har allerede overtaget.

2 kommentarer:

  1. Cola og kiks er altid dejligt når man er syg og jeg sikker på at hun vil værdsætte din indsats! :D

    SvarSlet
  2. Jens, det var nu ikke den største indsats, men søvn har gjort godt og selvom hun stadig ser en smule skvattet ud, har hun det meget bedre.. har spist kiks og drikker nu cola :)

    SvarSlet