lørdag den 11. april 2009

Gamle spor


Planen var at tage afsted onsdag – hele familien!

Men planer ændres. Daniel havde arbejde sidste år, og glemte at aflevere skattekort lige efter nytår. Det betød et rigeligt træk af lønnen, der igen betød en tilbagebetaling da skatteopgørelsen kom.

Med den pludselige rigdom, var drømmen om en ny computer indenfor rækkevidde, og i mandags tog Ungersvend og Kæreste mon Frederiksberg og computerstrædet, for at finde den helt rigtige maskine.

Når en computernørd indblandes i sådan et gøremål er den helt rigtige maskine ikke sådan en færdig en, man tager under armen og betaler med det samme. Næh sådan en skal skræddersys og sættes sammen, før den kan hjembringes, hvilket  igen betyder et par dages levering.ladybug

Så var det planerne blev ændret, for man kan ikke være to steder på een gang, så børnene og jeg tog afsted og Anders hentede computer.

Meningen var, han ville komme senere onsdag aften, men når noget handler om computere, har det en tendens til at støde på komplikationer. Det første var at de i forretningen ikke kunne finde dyret – indtil det efter heftig roden rundt gik op for dem, at det stod lige der, midt på disken!

Hjemme igen, blev computernørden over alle computernørder inddraget, og det krævede ekstra tid..  Så klokken blev over middag torsdag, før jeg gik af de gamle nedlagte spor bag om stationen, for at hente Kæresten min.

Solen skinnede og jeg havde masser af tid, til at balancere på skinnerne og fotografere mariehøns, uden overtøj og med små sko på de bare fødder. 
– Uhm foråret har haft sit indtog!

spor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar