onsdag den 29. april 2009

Lønstrup


loenstrup

Efter hjemkomst fra Oceanariet og frokost, blev ungerne sendt ud i byen.

En opgave ligger for. Sammenlign deres hjemby Islev med Lønstrup. Indbyggerantal, vejnet, butikker, værksteder, sportsmuligheder osv osv osv.
En spændende opgave, synes jeg, der ikke kan afsluttes før hjemkomst og geografitimer.

Vi voksne gik en tur gennem byen, ind og ud af samtlige arbejdende værkstedet og gallerier, sugede solen til og og den stemning af afslappethed og sommer der var over byen. Undervejs mødte vi grupper af børn, der på forskellig vis kom i kontakt med lokalbefolkiningen, i forsøget på at besvare spørgsmål.

På et hjørne i en have sad en flok af ungerne omkring en ældre mand, der gerne delte ud af historier og oplysninger. Hvor må det have været skønt.

pottemager

Længere henne ad gaden stod vi pludselig i et pottemaggerværksted af den slags, der emmer af stemning og smukt keramik. Jeg har aldrig været i Lønstrup før, men her følte jeg mig næsten hjemme, for i selskab med Liselotte, har jeg været her før.

Denne gang var der også mulighed for at røre og sanse og de kopper jeg forelskede mig i sammen men Liselotte, er om muligt endnu smukkere og helt rigtige at holde om i virkeligheden.

forelsket

Jeg gik ud af butikken med et køb, men det får vente, for nogen læser med og det skal være en overraskelse :)

2 kommentarer:

  1. Åh, som jeg pludselig får trang til en visit hos Mogens. Det må blive snart :-)

    SvarSlet
  2. Liselotte det var også en fantastisk oplevelse.
    - God tur :)

    SvarSlet