onsdag den 15. april 2009

Chokolade og Computere


Under oprydningen i lørdags dukkede ismaskinen op. Emilie har længe spurgt efter den, specielt med tanke på chili-chokolade is.

Den blev støvet af, gjort ren og sat i fryderen, og nu skulle den være klar.

Jeg er hjemme i dag. Da jeg vendte hjem i aftes, var det til et tøsebarn med ondt i maven, kvalme og blanke øjne. Hun havde det stadig mærkeligt i morges, og så er det bedre at blive hjemme.

Senere, når huset igen fyldes af hjemvendte skoledrenge – Anders er nemlig også på skolebænken for øjeblikket – tager jeg afsted. Der er foredrag i aften, jeg har glemt at hvem, men det er sikkert spændende.chiliMed sådan en ekstra dag burde jeg lige nå alt det, jeg ellers ikke når, men det bliver ikke rigtigt til noget…

Jo altså der står fløde kogt op med chili og kanel og køler i køkkenet, så noget når jeg jo nok. Men det der nyhedsbrev, der bare driller, det ved jeg ikke rigtigt om bliver til noget.

Specielt da jeg lige har opdaget at alle de filer jeg i aftes flyttede fra min computer til kærestens (for min skal lige have lagt vista ind), pludselig ikke duer og absolut ikke vil åbnes… Og jeg skal jo bruge dem…æv æv æv!

Jeg er ikke helt redningsløs. Redningen skulle gerne ligge på Daniels gamle computer – den der nu står uden skærm og ledninger .. jeg ved ikke rigtigt om jeg er i humør til at skille noget ad, for at kunne samle den, tænk nu hvis det heller ikke virker…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar