søndag den 5. april 2009

Ny strategi


Det eneste der rigtig virker som morgenmad til ældstebarnet er koldskål, men det er dyrt og jeg er ikke sikker på hvor meget det egentlig giver, i forhold til energi.

Måske er mit alternativ ikke det bedste heller, men det virker.

Jeg laver koldskålen selv, af kærmemælk, yoghurt naturel, vanilie og en smule sukker. Sådan en skålfuld holder et par dage, og nu er den fyldt igen.koldskaalDagen i dag er en af de dage jeg ikke føler, jeg har lavet dagens gode gerning – jo jeg har vasket og hængt tøj til tørre, jeg har tømt opvaskemaskinen op til flere gange og købt ind. Jeg har syet syet rigtig meget på tæppet, men stadig ikke lappet min cykel.

Jeg føler mig doven, og det skal der være plads til engang imellem. Også selvom det bare afføder mere dovenskab :)

7 kommentarer:

  1. For mig at se virker det som god energi. Kan han lide frugter som bananer eller frosne jordbær? Det smager også godt sammen med koldskål :-)

    SvarSlet
  2. Måske skulle jeg lave en skålfuld til mellemste. Hun kan ikke lide mælk, men elsker koldskål! Jeg vil prøve, at præsentere hende for din blanding.

    SvarSlet
  3. Lene han er ultra kræsen. Han spiser kammerjunkere, jeg har prøvet at skifte dem ud med alt muligt - selv vil jeg rigtig gerne have frugt - men det virker ikke :)

    Prøv det Olines, det kan jo være det virker. :)

    SvarSlet
  4. Sådan nogle dage skal der være plads til ellers bliver man slidt op. Koldskål er dejlig, særligt med blendede jordbær som Lene foreslår.

    SvarSlet
  5. Jeg har ikke tænkt på blended frugt, måske det var en mulighed :)

    SvarSlet
  6. Dovne søndag er nu dejlige ind imellem. Men jeg synes, du har lavet meget i går, Pernille! Hvad med lidt müsli ovenpå sådan en portion koldskål, så der også blev lidt fast føde?

    SvarSlet
  7. Müsli er lækkert på koldskål, men jeg har endnu ikke kunne overbevise drengebarnet om det samme - med mindre müslien er et af de sukkerknasende produkter, der går under samme navn, og det er jeg ikke helt tilfreds med :(

    SvarSlet