onsdag den 29. april 2009

Dobbeltarbejde!?


postkasse

1. maj træder en ny lov om postkasser i etageejendomme i kraft. Det betyder vi ikke længere får posten ind ad døren, men skal hente den i de nye fine postkasser, der er sat op nederst i vores opgang.

I min pure ungdom var jeg postbud et par år, så det tiltag kan jeg kun klappe i hænderne over. Vi andre kommer nok over den luksus at få posten bragt helt ind i stuen, og finder ud af at hente, inden vi løber op ad trapperne.

De sidste uger har de nye postkasser hængt i opgangen med en besked om, at de først kan tages i brug 1. maj. Nu er der kommet navne på.

Her knækker filmen. For jeg ved (som tidligere postbud) hvor vigtigt det er at alle navne på husstandens beboere står på døren eller postkassen, men her er konsekvent kun skrevet ét navn pr bopæl.

Der er mindst 4 familier i vores opgang med indtil flere navne, således også os. For lang tid siden fik jeg navnet på vores dør, og skiltet i opgangen, til at harmonere med os alle fire, men det er ikke de oplysninger der er brugt da skiltene til postkasserne blev lavet.

Næ nej – jeg har nemlig snakket med varmemesteren. Han vidste godt den var helt gal, og fortalte at skiltene er lavet ude i byen efter nogle gamle lister. De vil samle op på alle de forkerte navne og få lavet nogle nye så snart som muligt….

På mig virker det som en temmlig tåbelig arbejdsgang :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar