fredag den 16. juni 2023

Ved Damhussøen

 

Jeg tror roligt jeg kan sige, at det har været en af de vildeste uger længe. Lange dage, lidt for lidt søvn lagt sammen med fantastiske oplevelser, der ikke levnede plads til at fortælle om.

 



 

De lange dage slutter ikke med weekenden. Vi har nemlig Oscar på besøg. Hele weekenden. Jeg hentede ham i går i børnehaven, afleverede ham igen i morges, for at hente ham igen. Vi har allerede en fest, og mens vi hygger er far og mor i London, hvor de skal høre musik og nyde alenetiden. 

Både Emilie og jeg kørte til børnehaven og nåede næsten frem samtidig. Oscar var klar til spillopper, Emilie havde planer om is, og mente at Oscar selv kunne gå ned til Damhussøen. Det mente Oscar også og fortalte på vejen, at man kan få is ved Damhussøen. For at være på den sikre side, forsatte han med at det skulle vi ikke have. Han ville faktisk slet ikke have is. 

Det ville Emilie gerne, og snakkede lidt om det der ishus. Det tog Oscar et øjeblik at erkende at hun mente det, og så ville han bestemt også gerne have hav is. 

Han gik på line langs vandet, udvalgte hurtigt den regnbuefarvede is og var ikke helt sikker på at man kunne sidde på broen med fødderne i vandet.

Igen var han let at overtale.

 


 

Det var hyggeligt at sidde ved bredden af søen med fødderne i vand, snakke lidt om ænder, om springvandet, jeg er temmelig sikker på er et middel til iltning af vandet og hvad vi ellers kunne finde på.

I aftes lovede jeg Oscar at synge Elefantens Vuggevise, når han skulle sove i dag. Jeg kunne ikke huske hele teksten, så vi brød op tidsnok til at nå forbi biblioteket, der både kunne byde på tekst til godnatsang og en børnebog om Poul der skal til tandlægen. Oscar synes nemlig det der med at børste tænder er temmelig opreklameret, og kan godt bruge lidt snak om hvorfor.

Han ville gerne høre den flere gange og havde ingen problemer med tandbørstningen, da vi nåede dertil. 

 


 

Til gengæld var han ikke særlig villig til at falde i søvn... Jeg håber han sover længe i morgen.

  




4 kommentarer:

  1. Det er herligt med travle, lange og fyldte ddage. Og herligt med børnebørn på besøg.
    Jeg har lagt mærke til at Oscar næsten altid har solbriller på på dine billeder, er det "en fiks idé" eller er det noget med hans øjne? Undskyld, jeg spørger, men jeg kom til at tænke på det igen i denne her billedserie.

    SvarSlet
    Svar
    1. Charlotte, han er meget glad for sine solbriller. Jeg er imponeret af at han ikke smider dem væk i løbet af en dag i børnehaven, han har dem stort set altid på.

      Slet
    2. Ja, sådan er der nogen børn der er. En i min børnehave gik med hat ... et helt år eller mere ;) Det er totalt imponerende sådan noget.

      Slet