torsdag den 29. juni 2023

Ferie alene

 

Jeg er landet i Aarhus, efter en helt igennem fantastisk rejse gennem Danmark. Himlen var blå, solen høj og overalt blev jeg mødt af grønt, når jeg kiggede gennem vinduet. 

De gamle færgelejer ved Knudshoved, der langsomt bliver overtaget af vegetation, rammer altid et eller andet i mig. Formentlig nostalgi og tanker om dengang en færge var en del af rejsen til Fyn.

 

 

På den anden side af Fyn var bæltet fyldt af hvidsejlede skibe, der fyldte godt over vandet. 

Vel ankommet til Aarhus, fandt jeg mit logi, der er præcis så skønt som jeg havde håbet på. En lille toværelses i en baggård midt i byen. Jeg satte mine ting, gik ud i byen og stod pludselig der hvor alting sker. 

Jeg var sulten, fandt frokost, morgenmad og fyldte på danskvandskontoen. Tilbage i lejligheden gik jeg omkuld, finsov en halv time, inden jeg igen gik ud i bylivet. 

Ved Klostertorvet fandt jeg den rette bus, og et stykke ude af byen stod Nina på. De er flyttet siden jeg var her sidst, er endt i en skøn lejlighed med  udsigt over land og vand og  også med udsigt til endnu mere nybyggeri i det, der lige nu vokser op af markerne, og skal blive til en ny by i byen.

Eftermiddagen og aftenen blev brugt i dejligt selskab, og da klokken blev alt for mange, kørte Michael mig tilbage  til byen. 

 

 

Om lidt står der søvn på mit program, for jeg har en længere tur i tankerne til i morgen, er lige blevet enig med mig selv om at jeg udsætter afgangen en time. Jeg har ferie, og kan gøre hvad jeg vil. At stå op klokken seks i morgen, hører ikke til blandt mine ønsker. 

Jeg kan mærke det bliver skønne dage i eget selskab. 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar