søndag den 25. juni 2023

Print på T-shirts

 

Gennem det sidste halve år har Louise og jeg lavet et projekt omkring en flok piger fra samme klasse. De havde det svært, når de var i Klub. De kunne ikke finde ud af at lege sammen, de gik hjem, de følte sig alene og det var bare svært. 

Det var nemmere i skolen, hvor både timer og frikvarterer er mere styrede, har en bagkant og er nemmere at overskue. 

 

 

Vi gav dem nogle oplevelser af at det kunne være rart at være sammen - også i fritiden. Vi snakkede om at det er i orden at sige fra, at man ikke altid skal være sammen med alle, og at det kan være svært at være den, alle vil være sammen med. 

Det gjorde noget ved dem. De kunne ikke se det selv, men de gik ikke længere hjem, de begyndte at lege sammen i klubtid, de fandt nye venskaber og det var på ingen måde hele tiden en dans på roser. 

I onsdags sluttede vi projektet og tog i svømmehallen. Pigerne havde bestemt hvor vi skulle hen, og har var ingen tvivl. De var alle  samme enige.

Inden da tegnede de en fælles tegning, som vi var på Tek-X og print på en flok T-shirts. Det er altså vildt, at man kan printe på stof. Man lægger ganske simpelt stoffet ind i printeren og den opfører sig, som var det et stykke papir den printer på. Der er ingen plastikagtig overflade, der kan sprække og knække. Kun print, der hvor der er tegning og streger. 

Vi havde allesammen de fine T-shirts på på tur. Det var hyggeligt og pigerne var vilde med det færdige resultat. 

Det er ikke sidste gang vi skal printe på T-shirts. 

 

 

Jeg har vistnok lovet at sørge for at skolebestyrelsesmedlemmerne kan iføres noget, der  signalerer hvor de hører til, næste gang vi holder Grøn Festival. Lige nu er planen en T-shirt, der kan genbruges år efter år. 

Det bliver helt klart et projekt til efter ferien, sammen med nogle børn.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar