mandag den 12. juni 2023

Krydser på en søndag - Uge 23

 

Ugen kort:

  • Ugen var den sidste uge inden sommerferien, der startede med mandag fri. Grundlovsdag tog vi på Reffen og spiste mad i solen.
  • Vi bagte pandekager over bål, og havde lavet så meget dej, at vi fortsatte i køkkenet dagen efter.
  • Jeg hentede Oscar til overnatning.
  • Dagen efter afleverede jeg netop da hele børnehaven var på vej på tur. Det kunne han næsten ikke overskue. Vi må nok lidt tidligere af sted næste gang.
  • Vi har planlagt temaer til hele sommerferien, der kan blive rigtige sjove at udfordre.
  • Jeg har sagt ja til videreuddannelse næste år, om kreative procesfaciliteringer. Der er ikke mange kursusdage, men det slutter alligevel med opgaveskrivning og eksamen.
  • Jeg fyldte år, og vi spiste sushi i det grønne. 
  • Louise og jeg lavede mexicansk bønneret til mange flere end vi regnede med, til lørdagens festivitas. 
  • Jeg har købt nye sandaler De står på min mors regning og kaldes fødselsdagsgave. 
  • Jeg syede en kjole og tog til mexicansk havnefest. Det var skønt. 
  • Anders' mor kom forbi til kaffe og snak. 







 

Læse: 

Jeg har læst bogen færdig og er ikke startet på en ny. Jeg har et par bøger liggende fra dengang jeg reddede en flok fra at blive smidt ud. Men de viser sig at være nummer to og tre i en række af flere. Nu har jeg bestilt den første på biblioteket og håber at kunne hente i morgen. 

Der er flere bøger i serien om Jeppe Kørner og Annette Werner, men jeg kan godt bruge en pause. 

Den tredje bog var god og lige så finurlig som de to andre. Denne gang var gerningsmanden mere tydelig end i de foregående, selvom jeg ikke var hundrede procent sikker på, hvem der var den rigtige. 

Historien endte noget hæsblæsende og med et par cliffhangers, jeg muligvis skal tænke  mig til. Den bagvedliggende historie udvikler sig og mødre er måske stadig til at snakke med. 

 

Brodere:

Årets sambroderi fra Satsuma Street hedder de fire elementer. Det er delt op, så man får en del ad gangen, med tre ugers mellemrum. 

Det første element er vand, og jeg er vild med at det ikke bare er en klods af noget blåt, men en organisk form, der danner en bølge med et par små finurlige fisk. 

De tre uger er strøget forbi. Anden del udkom i fredags. Jeg vidste godt jeg ikke ville nå det. Specielt fordi jeg strikkede på Anders' sweater. Nu er der mere tid, men jeg tvivler på at jeg kan færdiggøre en hel del på tre uger.

Jeg har heldigvis ikke travlt og jeg vil hellere hygge mig med det. Jeg bruger ikke de rigtige farver garn, jeg bruger det jeg har. Til gengæld har jeg meget og det er lykkedes mig at bruge mere end en farve til det samme tegn på mønstret. 

Jeg synes ikke det gør noget, og felterne der er forskellige ligger langt fra hinanden. 

Jeg har ikke kigget på del nummer to. Jeg kom til at scrolle forbi billedet designeren lagde på Instagram. Jeg skyndte mig videre, så jeg synes ikke rigtig jeg har set det og vil hellere vente til jeg er færdig med vandet. 

Anden del er jord. Derefter kommer luft og ild. 

Jeg ved ikke hvad jeg skal bruge det færdige broderi til. Men  det er heller ikke vigtigt. Det vigtige er, at det er sjovt at lave.  





Ingen kommentarer:

Send en kommentar