lørdag den 8. maj 2010

White Sensation


u ltraviolet lys i et ellers mørkt lokale sammen med hvidklædte festdeltagere. Det skulle efter sigende hedde White Sensation.

Med det mål, var temaet for aftenens fest sat. Ungerne legende med og næsten alle havde hjemmefra valgt det hvide dress.

Aldrig har så mange, så længe uden pauser danset og danset og danset – der er ingen tvivl om at det ultraviolette lys betød en del.

Det er helt sikkert ikke sidste gang de violette toner får lov at lyse over festglade Rødovrebørn.


hvidt i hvidt


Det er sikkert heller ikke sidste gang vor mand i døren laver fis med ungerne. Eller at netop dymoen bliver fundet frem, den er nemlig genial til at scanne sygesikringsbevis, for efterfølgende at afkræve de sagesløse unger pinkoden til kortet.

Flere faldt for tricket og ringede hjem til forældre efter koden de ikke selv besad og flere forældre fik telefonisk besked om jokens omfang og spillede med.

Tricket med fjernbetjeningen og røgalarmen, der tilsammen spillede metaldetektor var pakket væk i dag, men bliver sikkert også fundet frem og støvet af en anden gang.

- Det er ikke kun ungerne der synes festerne er værd at være med til :)

3 kommentarer:

  1. Og hos jer var det forhåbentlig uden kemiske tilsætninger, som man ellers forbinder den slags fester med. Det er så godt at I viser de unge, at man godt kan feste uden dette.

    SvarSlet
  2. Sikke en fest I har haft og ellers kan jeg gentage det Lene skriver :-)

    SvarSlet
  3. Med mindre den kemi der er i sodavand og slik tæller med, er der bestemt ingen til vores fester :)
    Jo vi har nogle gode fester, der trækker langt flere unger til, end dem vi kender til dagligt :)

    SvarSlet