onsdag den 12. maj 2010

Regnvejr og vådt


u denfor siler regnen stille ned. Der er vådt overalt og lysten til at vove mig udenfor er ikke stor.

Ifølge dmi fortsætter det et par timer endnu, inden det stilner af og en overskyet aften skulle være i sigte. Udsigten for København er stort set identisk, her skulle der dog også være mulighed for en lille bitte smule sol engang hen ad aften.

Jeg håber og tænker at regntøjet for en gangs skyld bør findes frem.


VLUU L210  / Samsung L210


Det er onsdag før Kristi Himmelfart, og onsdag før Kristi Himmelfart betyder Tivoli med ikke bare vores unger, men noget nær firehundrede Rødovreunger fra størstedelen af kommunens institutioner. Vores egen lille afdeling kan tælle femogtyve, mens Klubben skal have et par og fyrre med. Lige præcis nok til at vi ikke alle kan være i den lejede bus.

Onsdag er også dagen hvor hele skolen har fri klokken et og lærerne har mulighed for møder og planlægning. Det betyder vi kan komme tidligt afsted, og mens min søde kollega bliver tilbage og venter på de børn, der kommer fra andre skoler, som ikke har tidligt fri (sjovt nok tæller de børn også vores egne – både den søde kollegas, men også min Ungersvend, der gerne tager en tur i Tivoli), samler jeg de første otte-ti stykker, der når ind ad døren og tager toget mod byen.

Jeg håber stadig, finder en taske og pakker regntøjet og lidt ekstra.

Og så glæder mig mig stille over at Ungersvenden til gårsdagens biologieksamen scorede 10, noget han bestemt ikke var utilfreds med.


VLUU L210  / Samsung L210

2 kommentarer:

  1. Håber I får en god dag i Tivoli, bare synd at vejret ikke er med jer.
    Her er gråt, men tørt.

    SvarSlet
  2. Jette, det var vådt og koldt, men holdt tørt det meste af dagen :)

    SvarSlet