tirsdag den 25. maj 2010

Arbejdsplanlægning


Nok har det været pinse og jeg har haft fri og masser af tid til at sove. Hvorfor det så lige skulle være i nat, jeg ikke kunne sove, vendte og drejede og bare lå der, er et godt spørgsmål.

Jeg troede jeg skulle fortsætte syningen i dag, men forude venter en lang dag med fællesspisning og hygge. Så morgenen er afsat til sidste hånd på værket på den plakat der om ikke særlig længe skal pryde opslagstavler, gange og alle de døre vi kan plastre til på skolen op til vores kæmpe arrangement om ikke så længe.


solsikke


Nu er den der og sammen med invitationerne er der fast arbejde hele eftermiddagen. Jeg kan nemlig snildt forestille mig de omkring trehundrede invitationer vil gøre sig meget bedre med en farvepust fra et kridt efter tryk i den sort/hvide maskine – og jeg gør det gerne.

Mon ikke også plakaterne kan få en tur.

Nu kunne der så være tid til lidt afslapning under dynerne, inden dagen for alvor går igang…

2 kommentarer:

  1. Er det ikke bare altid sådan - det er i hvert fald ofte min oplevelse - at efter en lang weekend, hvor man er kommet helt ned i gear, så er det sindssygt svært at falde i søvn?

    Jeg håber, at du får alletiders dag :)

    SvarSlet
  2. Det er rigtigt Frederikke, det oplever jeg også. I nat var bare anderledes, og så var der også det, at jeg i forvejen kom alt for sent i seng.

    Nok om det - jeg skal helt sikkert nok få en fantastisk dag :)

    SvarSlet