søndag den 23. maj 2010

Sommervejr


Der er lovet sol, men udenfor er det gråt og overskyet. Og blæsende. Døren til altanen, der har været åben er lukket igen .. det blev for koldt.

Jeg bliver rastløs og ender med at pakke mig sammen og gå. Jeg mangler ost til de gode boller fra i går, og sidder fast i sult og mangel på ost.

Ved butikken møder jeg en ældre herre i tætsiddende leopardmønstrede gamacher, tung filthat med fjer og sjove badges og en cykelkurv fyldt med mærkværdigheder. Mens jeg smiler, lyser dagen lidt mere op.


spidsblomst


Uden for Fakta står et stativ med planter og blomster, der langsomt går en uværdig død i møde. Mellem planterne finder jeg en underfundig blomst, der spidst stritter i alle retninger. Den ser noget slatten ud og har ikke noget navn, men for en tyver redder jeg den fra udtørring og håber at give den livslysten tilbage.

Hjemme på altanen mødes jeg af solen i form af den glade solsikke, der gerne lyser op, selvom himlen stædigt holder på de grå skyer.

Og mens theen trækker beslutter jeg dagen ikke er så kedelig endda, kigger på endnu et mønster og overvejer hvordan det er muligt at gabe over 4 størrelser bare fra skulderen til barmen.. Og overvejer videre hvordan den skal skæres.


solsikke

Ingen kommentarer:

Send en kommentar