lørdag den 8. maj 2010

Den første runde fødselsdag


d agen er gået sammen med familien og min søsters børn, hvoraf den ældste fyldte rundt.

Jeg var heldig i valget af gave, da det viste sig at den CD jeg havde valgt, var lige netop den han har fablet om i længere tid – og nu kan der så være Party i Provinsen, dernede sydøst for Næstved, hvor familien bosatte sig, da de flyttede fra Rødovre.

Lysene blev pustet, og måske nåede de ikke alle at gå ud i første forsøg, men derom er der delte meninger, og da det var vigtigt, valgte jeg at blande mig udenom.


Min søsters børn


mellembarnet gaflede gavepapiret og pakkede sig selv ind, med røde bånd og sløjfer - både smart og temmelig genialt, hvis jeg må have lov at mene.

Emilie blev, mens vi andre fik et lift hjem, tøserne havde planer om dukkebad og kunne næsten ikke vente til gæsterne gik og vandet kunne få lov at løbe.


Min søsters børn


Imens fik jeg skudt et billede af mindstebarnet, der ellers sidder limet fast på Emilies hofte fra det øjeblik de ser hinanden til de skilles. Det var kærlighed fra første blik, og selvom afstenden betyder at de ikke ses så tit, ruster kærligheden ikke og på andet år er der ikke skyggen af tvivl om gensidigheden.


Min søsters børn


En dejlig dag, med dejlig mad og selskab. Allerede inden måneden er slut tager Tøsebarnet og jeg turen endnu engang, når familien med Søsteren min og en kusine i spidsen har arrangeret fætter-kusinetræf med alt hvad det medbringer af børn, forældre og kærester/ægtefæller.

Vi glæder os allerede.

4 kommentarer:

  1. Kære Pernille!
    Så glad jeg er for de billeder, du tog af Nicklas, Victoria og ikke mimdst af Zacharias, dem har jeg printet ud, og de er meget fine.

    Kærlig hilsen og knus ingrid

    SvarSlet
  2. Dejlige billeder af skønne unger som holder fødselsdags party i provinsen.

    Gad da godt sætte tænderne i den lagkage. :)

    SvarSlet
  3. Ser og lyder som en dejlig dag :-)

    SvarSlet
  4. Kære mor, vil du ikke hellere have dem i den bedre papirrettet udgave... det sørger jeg lige for :)

    Catarina, ungerne hyggede sig og lagkagen var noget for sig :)

    Losarinas mor, det var en dejlig dag :)

    SvarSlet