torsdag den 20. maj 2010

Rødgrød med fløde


Af vanvare “kom” Ungersvenden til at love at lave mad til tirsdagens aftensspisning. Mandag havde min søde kollega kontakt og sørme om ikke samme Ungersvend dukkede op efter skole medbringende, det der viste sig at være den forkerte kogebog.

For meningen var jo, at han ville lave lige præcis den der kyllingeret, Jamie Oliver præsenterer i samlingen, Ungersvenden fik fra sin mormor.

Men da Anders også er i besiddelse af en kogebog fra samme forfatter, kan man jo godt tage fejl og pludselig have slæbt rundt på to forkerte kilo hele dagen.

Nu skulle det jo være lige præcis den ret, og andet virkede ikke, så min søde kollega aftalte med Ungersvenden, at de prøver igen næste uge og i stedet overtog en af vores egne drenge menuen.


rarbarber


Sammen med den søde kollega nåede de frem til hakkebøffer, brun sovs og kartofler. Derfra var der ikke langt til rødgrød med fløde.

I første omgang drejede snakken sig mest om hvordan og hvad sådan noget stads egentlig indeholder. Når indkøbsmulighederne hedder Netto var der ikke lige udsigt til de rigtige ingredienser. Altså lige til vores medlem kom i tanke om at haven hjemme hos ham bugner af rabarber – hvilket ret hurtigt førte til dessert på dagens menu.

Det blev ret godt, kan jeg hilse og sige :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar