søndag den 2. maj 2010

Brunch


v i fik et gavekort i julegave. Af den slags der giver adgang til brunch et valgfrit sted.

Længe har vi snakket om at lige præcis den her weekend, uden børn og med foråret godt på vej, er det rigtige tidspunkt at indløse. Alt for sent i aftes gennemgik vi udvalget, tog en beslutning, ringede og bestilte et bord med tilhørende bobler for to.


smartbox


Om lidt er vi på vej, bare os to og med mulighed for spadsereture i det grønne efterfølgende eller bare en hjemtur mod de sidste sting i Ungersvenden tæppe, hvorfra tråden løb ud og arbejdet gik i stå i aftens. I dag skal det være færdigt, for i dag kommer ungerne hjem og jeg glæder mig til at se modtagelsen.

Udenfor spirer og gror det – nogen steder mere end andre. Stikkelsbærene fra sidste år blomstrer på livet løs, mens et par af det nyligt plantede herligheder endnu ikke er dukket op fra undergrunden. Kommer tid kommer råd, eller lyst til at vise sig i den fulde pragt. Vi venter spændt og måske skal alting ikke ankomme når vi ønsker det :)


stikkelsbærblomster

3 kommentarer:

  1. Aj, nyd det! Det er da også bare tæt på den perfekte gave. Og så i sådan et pragtfuld vejr kan I måske endda sidde udenfor. Mmm...

    SvarSlet
  2. Det er en rigtig god gave, der fluks er skrevet på ønskelisten, og ikke nødvendigvis nogensinde behøver forsvinde derfra igen :)

    Jo Maria, vi sad udenfor :)

    SvarSlet