mandag den 10. maj 2010

Ind i varmen


f or et par år siden fik vi en citron fra Bedstevenindens citrontræ. Anders plantede og plejede og op groede tre små fine citrontræer. det ene overlevede dog ikke og lige nu har vi to tilbage.

I sommerhalvåret har de boet på altanen, mens de om vinteren lever en kummerlig tilværelse uden et fast holdested indendøre.

Da foråret trådte i karakter flyttede de også udenfor i år, men måske var det alligevel lidt for tidligt. Det ene ser ikke ud til at overleve mens det andet stadig kæmper og nu har fået lov at komme indendøre igen.

Nu skal vi bare finde det rigtige sted at placere det, for vindueskarmen med al sollyset er ikke nogen god ide. Det har tidligere vist sig at bladene bare bliver svitset og det har vi ikke lyst til :)


det lille fine citrontræ

2 kommentarer:

  1. Jeg har haft samme problem med vindruer! De gror og bliver hurtigt rigtig store og flotte - men lige pludselig bliver bladene brændte. Det er rigtig ærgerligt og jeg har aldrig fundet ud af, hvordan man kan undgå det. Man synes jo de har brug for noget sol og de har jo ingen problemer med solen på den franske marker. Så kan jeg ikke forstå, hvorfor de ikke kan klare solen på min altan.... eller måske er det fordi jeg ikke taler fransk til dem, hehe....

    SvarSlet
  2. Det er da muligt Jens.
    Jeg tror det muligvis er noget med de ikke tåler direkte sol, men jeg ved det ikke :)

    SvarSlet