fredag den 7. maj 2010

Formiddagsluksus


f ormiddagen forsvinder langsomt. Jeg har ikke travlt, tager tingene i langsomt tempo. Lader op og bader i den lukuriøse udgave med tid til både det ene og det andet.

Weekenden venter når døgnet er slut og der bliver masser af timer senere i dag med plads til larm, travlhed og sjov. Lige nu er her stille og jeg nyder det.

Aftenen byder på årets sidste fest, der som tema håber på masser af hvidklædte unger, der kan indtage de mørke lokaler fyldt med ultaviolet lys, der gerne skulle få tænder og snørrebånd til at lyse op.

Jeg skal ikke være i lyset, i stedet passer jeg garderoben, hvor ungerne i tide og utide kan hente penge, mobiltelefoner eller makeup til et tjek i spejlet, så de ikke behøver rende rundt med det hele på sig. Et kedeligt nummersystem holder styr på alle tasker, jakker og ekstra sko, så alle får deres eget med hjem.

I sidste ende står der altid et par stykker uden nummer og med rasende ansigtsudtryk, når de bliver bedt om at vente til sidst, for vi udleverer ikke uden.


maj 2010


Når jeg ikke skal være i lyset er den hvide udklædning knap så vigtig, og da klædningsbeholdningen ikke byder på meget af den farve, har jeg valgt fra og taget det på jeg holder af – meget bedre synes jeg :)

Om lidt er formiddagen slut og jeg skal afsted, der skulle gerne lige blive tid til et enkelt stop på vejen. Morgendagen kalder til fødselsdag og gaven skal i hus inden.

Udenfor regner det og det er sikkert mere koldt i aften end de foregående aftener. det varme tøj er fundet frem og glæder mig til at hænge alle de store neonfarvede blomster op, jeg brugte et par dage i sidste uge til at fremstille.

3 kommentarer: