torsdag den 11. februar 2010

Sweet sixteen


Daniel 16 år

Friskebagte boller, hurtig morgenhygge, muffins i tasken og ud af døren. Det første bidrag til den ønskede bærbare er modtaget og udtalt er ønsker om kinesisk mad til aften.

12 kommentarer:

 1. Tillykke med sønnike og sikke en dejlig billedkavalkade :)

  SvarSlet
 2. Stort tillykke med ham din søn. Har du det lidt lissom mig: at man godt kan undre sig over, at ens lille bløde purk pludselig har sorte hår på benene, skægstubbe,mandestemme og står og ser ned på én?

  SvarSlet
 3. Tillykke med din store flotte søn, Pernille. Hvor lyder det her bedstemor-agtigt, men hvor går tiden dog afsindigt hurtigt ... :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med sønnike. Utroligt hvad der sker med dem på de relativt få korte år :))
  Og kinesisk lyder da rigtigt godt...
  Ha' en dejlig fødselsdagsfejring :))

  SvarSlet
 5. Tak Mette B, det var meget sjovt at finde billederne frem i formiddags :)

  Susling - fuldstændig lissom dig - specielt det med sorte hår og skægstubbe :D

  Etcetera, tiden går afsindigt hurtigt, og nogengange kan jeg selv tage mig i at sige til et barn... "Hvor er du dog blevet stor" - det ryger bare ud af munden på mig, og føles bestemt lidt bedstemor-agtigt ... Sådan må det bare være :)

  Annette, det er ikke særlig mange år siden, han bare var lille, sød og blød. Nu er han høj og har sin egen mening om tingene... det er lidt vildt :)

  SvarSlet
 6. 16 år...Tiden flyver! Det får man en tydligt bevis på, når man ser på sine børn.
  Tillykke og han har været sød-her skinner solen :-)

  SvarSlet
 7. Tillykke med din store søn og hav en god dag.
  Hvor er det dog godt at man har fotos af sine børn til at huske en på hvor forskellige de så ud i de forskellige aldre, for der sker godt nok meget undervejs. Lidt skræmmende kan det godt føles, når de pludselig er højere end en selv, for det beviser netop at tiden er gået alt for stærkt og deres barndom er forbi. Det lyder dog til at du har fået en dejlig ungersvend ud af ham og hver alder har jo sin charme. jeg håber han snart får nok til den ønskede bærbare, for sådan en kan en ung mand jo dårligt undvære.

  SvarSlet
 8. Fantastisk udvikling på 16 år. Tillykke med ham :)

  SvarSlet
 9. Losarinas mor, ja tiden flyver og husker stadig hvordan jeg løb op og ned ad trapperne i et forsøg på at få veerne ordentligt igang :)

  Evi, fotos er gode og sjove at se tilbage på, bare vi ikke glemmer nuet :)

  Frederikke, det kommer før du aner :D

  SvarSlet
 10. Tillykke med sønnen og en skøn samling billeder du har lagt ind.

  SvarSlet
 11. Kære Pernille, jeg har været en smut i din by :-) så her kommer et forsinket tillykke med ungersvenden. Godt I fandt ud af at få kinesisk mad :-)

  SvarSlet