lørdag den 20. februar 2010

Flexuge


I sidste uge havde Ordblindeskolen Flexuge. Blandet og sammen med alle fra 5. til 9. klasse, havde de focus på stjerne og fremtiden, skrald, genbrug og nytænkning.

Detlt op i grupper lavede de projekter om fremtidens huse eller fremtidens mode. Herhjemme stod vi på hovedet i stofbunkerne og fandt bånd og alskens andet, der bruges til en kjole.

Hjemme snakkede pigebarnet om niendeklassetøserne, der lavede kjole af hønsenet og aviser, og inden hun nåede ud af døren i går, lånte hun kameraet med til dokumentation.

Først da hun nåede hjem igen, gik det op for mig, at dokumentationen var ment lige her, på bloggen. Jeg som gik og troede hun bare gerne ville have nogen billeder.

Der var mange billeder, men desværre også mange der slet ikke virkede. Så her får I et udsnit og et hjemmegjort et af Tøsebarnets blå kjole, der ikke helt lever op til hendes egne forventninger, men forhåbentlig har været sjov at lave.

flexuge

6 kommentarer:

 1. Flotte resultater og det er så godt at arbejde sammen på tværs af klassetrin :-)

  SvarSlet
 2. Hende tøsebarnet har da vist arvet din interesse for omgivelserne. Sikke en flot arv at få :-))

  SvarSlet
 3. Anne, det giver et helt andet samspil, som jeg tror er rigtig godt. Dengang jeg gik i skole lavede vi stort set ikke andet og som jeg husker det, var det ret godt :)

  Annette, 1000 tak :)

  SvarSlet
 4. Det er bare sjovere at lære på den måde. Og når det er sjovt, husker vi det. Sikke fantasifulde kreationer, der er lavet :)

  SvarSlet
 5. Mette b, jeg tror de har haft en rigtig hyggelig anderledes uge, der helt bestemt sætter spor :)

  SvarSlet
 6. do you know these artists?
  http://www.wilde-gallery.com/artist_evol.html

  denis (from france)

  SvarSlet