søndag den 21. februar 2010

Sne og glæde


godferie

6 kommentarer:

 1. Eja det er da også længe siden jeg sidst har set din blog, for der er da også sket ting og sager. Har I først vinterferie nu? Skønt, kunne godt trænge til en normal ferie :-)
  Må liiige kommentere Emilie gamasher: skønne skønne og den flotte dragt, du valgte at trævle op. Normalt synes jeg at billeder giver et dårligere indtryk end arbejdet i virkeligheden er, men det strik var da bare superflot, forstår ikke lige hvorfor det ikke virkede, men måske var det netop fordi man ikke selv sad med det?
  Rigtig god vinterferie :-)

  SvarSlet
 2. God ferie til dig! Nu skal vores unger til gengæld i skole igen i morgen og på brobygning på gymnasiet og handelsskolen. Det bliver spændende om det fænger :)
  Nyd din skønne uge med din familie.
  KH Mette

  SvarSlet
 3. Ha en rigtig dejig ferie !
  Her er ferien slut :-)

  SvarSlet
 4. Tak - og i lige måde :-)))

  KH Gittemay

  SvarSlet
 5. Tusind tak Laura.
  Måske var det ikke så nemt at se, men de store blade nederst på alt det strikkede virkede bare ikke. De trak og bulede og fik alting til at vride og vende helt forkert.
  Nu er jeg næsten tilbage, hvor jeg var - og der er så meget bedre :)

  Tak Mette b. Min den store har været i brobygning de sidste to år, og har været meget glad for det - også selvom det ene sted alligevel ikke lige var ham - men så ved han det.
  Spændende er det alligevel :)

  Losarinas mor, det er sjovt at vinterferien er forskudt landet over, men vi nyder ferien, og håber I har nydt jeres :)

  Tak Gittemay :)

  Tak Tina, vi nyder stadig :)

  SvarSlet