mandag den 8. februar 2010

Øvelse


sne februar 2010

Emilie vil gerne have hjælp til matematik. Anders vil gerne hjælpe med matematik.

Kombinationen Emilie-Anders-Matematik = Sprængfarlig cocktail.

I forsøget på at lære at høre hvad den anden siger – lige omkring matematik gælder det begge veje, besluttede Anders hårdt og brutalt at det kun kan gøres, når jeg er hjemme.

(problemet er nemlig for en vis udstrækning at jeg snildt kan hjælpe, men matematiklektierne – der sjovt nok altid laves i sidste øjeblik – kommer oftets på bordet de aftener jeg ikke er hjemme…)

Altså sidder de begge ved spisebordet med matematiktakbogen og kladdehæftet mellem sig, mens jeg er sendt i eksil foran computeren, i rummet ved siden af, med Peter Pan-ørene slået til og besked om at komme ilende når og hvis stemmeføring og/eller lydniveauet bliver for højt, for at sige noget i retning af “hrmmmmff… “

Det føles en smule mærkeligt at sidde her…!

2 kommentarer:

  1. Lige den er du ikke alene om. Matematik er min Anders's skuffe og temperamenter flyver, mens jeg trisser rundt og gyder olie på, på mormåden, når jeg får lov.

    Snakker vi tysk, dansk, historie, samfundsfag, så er jeg spændt for og alt foregår i laaaaaaaaavt og afslappet tempo...men jeg har ingen forklaring på, hvorfor det er sådan !!??

    SvarSlet
  2. Ha ha, Susling, jeg har heller ingen forklaring, men det lyder velkendt, specielt den der med temperamentssvingningerne :)

    SvarSlet