fredag den 12. februar 2010

En elver i gymnastiksalen


ElverEmilie

Det blev en hyggelig aften, også selvom jeg i højere grad følte mig på arbejde, end som forælder i byen med sit barn.

Der var ingen andre børn fra Emilies klasse, så jeg holdt mig til dem jeg kendte – personalet. Emilie var træt allerede inden det hele startede, så efter endt tøndeslagning var hun grydeklar og vi tog hjemad halvanden time før det hele sluttede.

Overalt summede det af glade stemmer fra forældre og børn, der gruppevis kender hinanden og hyggede om bordene. Der var god mad og det var heldigt, efter at have duftet til det hele dagen :)

Der var en tønder, der skulle smadres – både for børn og voksne og diskussion om hvem der var bedst udklædt. Blandt børnene var der mange gode indslag. Drengen med et bord om skuldrene og hovedet på et fad, elefanten, snemanden eller astronauten, der alle var unikke og hjemmelavede.

Flere udgaver af Luke Skywalker drønede rundt med lasersværd blandt geværskydende mexicanere og en enkelt tandlæge med ekstra tandbørster i brystlommen. Enkelte voksne havde taget udfordringen op og mødte iklædt fantasifulde gevandter – måske der næste år skulle være en opfordring til flere voksenudklædninger…

Endelig blev der tid til sliksalg og ungerne har lært det… køen starter udenfor døren. Et koncept der blev opfundet efter en fest, hvor slikkøen stod på nakken af hinanden og næsten kom op at slås. Nu kommer et par stykke ad gangen til disken og udvalget, mens resten pænt og roligt venter på den anden side af den åbne dør. Og de stod der – alle mand – selvom personalet netop var blevet enige om at i aften var der forældre, så kunne der også være en almindelig kø… tro om, ungerne har talt! :)

Nu er vi trætte – Emilie gik på næsen og faldt nærmest omgående i søvn… om lidt er jeg også på vej, men først skal skrives en alenlang liste, så morgendagen kan startes uden alt for meget stress.

3 kommentarer:

 1. Å hvor er hun fin og det lyder da som en hyggelig aften trods de blanede følesler.

  SvarSlet
 2. Sikke en smuk elverpige. Jeg føler mig jo næsten hensat til Ringenes Herre.
  Synd du næsten kom på arbejde alligevel, men godt det var hyggeligt :-)

  SvarSlet
 3. Det var det Marina :)

  Annette, det var mit valg.. og helt okey. Måske er der i virkeligheden også en smule inspiration fra netop Ringenes Herre :)

  SvarSlet