onsdag den 24. februar 2010

Sommerhus i vinterkulde


huset i skoven

den sjove lille snemandhulsten i træet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


masser af sne

Tre dage i tosomhed med kæreste og varme fra bekkasinen midt i stuen og knus når vore veje mødtes.

Tre dage i et lille hus midt i skoven. Et lille hus, der ikke er isoleret til at klare frostgrader og derfor betød kilovis af briketter hjembragt ad snemættede veje fra den lokale købmand, der dækker et stort opland og har (næsten) alt, hvad hjertet begærer.

Tre dage der både startede og sluttede med et held uden lige i forhold til offentlig transport. Både ud- og hjemtur med rigelige muligheder for at se bagenden af næste led i en længere kæde og gransken af både kolde og mørke veje og opvarmede ventesale – vi havde ikke travlt, så vi hyggede undervejs med snak og strik og hjernevridende opgaver.

Tre dage i et lille hus, der bød os velkommen af den sjove lille snemand, der ventede udenfor og masser af terningespil for gamle mænd, der måske nok er et gammelmandsspil,  men sjovt nok alligevel.

Tre dage uden nyheder og viden om verdenen omkring os og tre dage der bare er fløjet afsted i et langsomt tempo med mulighed for lige det vi havde lyst til, og lige var det vi havde brug for.

3 kommentarer:

 1. Så dejligt for både krop og sjæl...

  SvarSlet
 2. Åh Pernille hvor det får mig til at smile, dit skriv her. Det er så dejligt at I har haft den mulighed og jeg er da helt misundelig ;))

  Man bliver nyforelsket på sådanne dage ik..?

  Glæder mig til næste uge når vi skal strikke sammen. Jeg venter nemlig på at du skal lære mig det med trådene :)

  Knus og hils kæresten
  Henriette

  SvarSlet
 3. Mette b, det var så dejligt :)


  Henriette, jo nyforelskelse ligger ikke langt væk :)
  Og tro mig, jeg glæder mig også til næste uge - jeg synes det er så lang tid siden sidst :)

  SvarSlet