torsdag den 21. maj 2009

Mod Amager


Planer er til for at ændres, så da Anders’ kammerat ringede og ville have os med på tur, sagde vi ja.

Det sidste vasketøj blev i en fart hængt op og så gik turen i første omgang mod Bryggen, for at hente det skærmkabel, der var turens egentlige formål. Efter kattenusseri kørte vi videre mod kaffe, smoothie og caféhyggesnak med udsigt til Amagerbrogade.

Det blev koldt, skyer gik for solen, mens vi sad der og kiggede på forbipasserende biler. Biler var nemlig dagens emne, for der skal skiftes ud, men endnu er det uvidst til hvad.

Da vi havde drukket ud og beundret endnu en bil måtte vi lige forbi huset, hvor kammeratens mor holder til, for der bliver lavet drastiske ændringer for tiden, som endnu ikke var set.

det var nærmest et helt nyt hus, der åbenbarede sig for os. Som indehaveren sagde: Fra skrot til slot. Et smukt gammelt hus, der ikke har været vedligeholdt længe, men nu får den helt store tur, med pudsning og polering. En ny mur med en buet portal, nyt tag og vinduer. Smukt bliver det.

guldsmed

Indenfor emmer det af atmosfære og haven bugner af grønt og liv. Midt på fliserne mødte vi en ung guldsmed i stadiet lige før forpupning. I bassinet sad frøer på spring.

Snakken gik og inden vi så os om, var klokken mange, maverne sultne og regnen truede i det knap så fjerne. En hurtig tur hjem kunne dog ikke forhindre regnen i nå frem før os.

En hurtig omrokering senere, så vasketøjet nu hænger i kælderen, fandt resten af pandekagerne fra i morges frem til tallerkenerne, sulten blev stillet og aftenen står til fri disposition.

Mon ikke et par blomster kan finde frem til det stribede inden længe…?

frogs

Jeg glemte næsten at fortælle: Hjemme igen finder jeg kablet frem, kigger på det og konstaterer at… det er forsynet med de forkerte stik!

- På den igen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar